Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Video: Toyota a Škoda testovali na snehu

Sunday, 15. 02. 2015 - 11:49, Katarína Ďurecová   

Video: Toyota a Škoda testovali na snehu

Počas konania Rally Sweden sa odohrali i testy Toyoty a Škody Motorsport. Oba testy prebehli na snehu; Toyota testovala na tratiach Rallye Monte Carla, Škoda na Morave v okolí Hustopečí.

Test Toyoty Motorsport sa odohrali konkrétne v okolí Valence a za volant Yarisu WRC sa posadil Stéphane Sarrazin. Toyota, ktorá ohlásila návrat do WRC v roku 2017, chce tento rok testovať na miestach, ktoré sú typické pre kalendár majstrovstiev sveta, takže po prvej zastávke na tratiach typických pre Rallye Monte Carlo sa dá čakať, že ich uvidíme i na ďalších lokáciách typických pre podujatia WRC.

Video z testu Toyoty Motorsport prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Facebook Toyota Motorsport GmbH - https://www.facebook.com/ToyotaMotorsport;

V prípade Škody Motorsport sa za volant novej Fabie R5 so zebriou kamuflážou posadil Jan Kopecký. Čo sa tejto automobilky týka, na internete kolujú neoficiálne informácie o tom, že tento rok uvidíme Škodu Fabiu R5 v rámci WRC2, kde by sa za volantom tohto špeciálu malo objaviť trio Esapekka Lappi, Armin Kremer a Fabian Kreim. Prvým podujatím by mala byť Rally de Portugal.

Krátke video z testu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Facebook - Rallye-Magazin;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri