Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá z testov na Wales Rally GB

Wednesday, 09. 11. 2011 - 10:03, Katarína Ďurecová   

Videá z testov na Wales Rally GB

Už dnes sa vo Walese uskutoční shakedown na záverečné podujatie tohtoročnej sezóny WRC, ešte predtým si ale však pozrite, ako prebiehali testy vybraných jazdcov na túto rally.

Dve videá z testu továrenského tímu Mini. Na prvom z nich uvidíte zopár záberov z testu Daniho Sorda a Krisa Meeka, na tom druhom veľmi pekné onboard zábery z jazdy Daniho Sorda. Obe videá prehráte po kliknutí na dve nasledujúce fotografie:

Mini Motorsport;p90084611.jpg

Mini Motorsport;p90084709.jpg

Na Wales Rally GB sa za volantom Mini WRC premiérovo predstaví i Brazílčan Paulo Nobre, ktorý už má tiež za sebou prvý test s týmto autom. Video prehráte po kliknutí na fotografiu:

Radek Vojtěchovský;img-5855-3.jpg

Ďalšími jazdcami, ktorí majú za sebou test, z ktorého video sa objavilo niekde na internete, je dvojica Mads Ostberg a Ken Block. Veľmi dobre spracované videá z ich testu (v HD kvalite) prehráte po kliknutí na nasledujúce dve fotografie:

Vladislav Maschl;mg-8483.jpg

Vladislav Maschl;mg-6710.jpg

Test na Wales Rally GB má za sebou i Martin Prokop, ktorý si na tomto podujatí odbije súťažnú premiéru za volantom WRC špeciálu kráľovskej kategórie. Dve krátke videá z jeho testu prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;mg-8113.jpg

Vladislav Maschl;crw-0524.jpg

Testy majú za sebou i jazdci Citroenu. Pozrite si po jednom krátkom zábere z prejazdu Sébastienov Ogiera a Loeba a taktiež i dlhšie video, z testu oboch Francúzov a následne i z testu Kimiho Raikkonena. Všetky štyri videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie a rozsiahlejšiu fotogalériu z Raikkonenovho testu nájdete tu:

Radek Vojtěchovský;img-5695.jpg

Willy Weyens;loeb-d330.jpg

Citroen Racing;ogiers-twfr1111-024.jpg

Laurent Gayral;img-2341b.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri