Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Videá meraných úsekov Auto Show Slovakia Ring 2012

Wednesday, 24. 10. 2012 - 17:44, Miroslav Majláth   

Videá meraných úsekov Auto Show Slovakia Ring 2012

ZU Auto Show Slovakia Ring 2012

Prihlaska Auto Show Slovakia Ring 2012

Mapy a doplňujúce údaje Auto Show Slovakia Ring 2012


Pred pár dňami zverejnil organizátor podujatia Auto Show Slovakia Ring 2012 mapy meraných úsekov posledného slovenského automobilového podujatia v tohtoročnej sezóne. V tom čase dal zároveň aj sľub, že už o niekoľko dní prinesie videá jednotlivých meraných úsekov.

slovakia-ring-2012-rs1-2.jpg

Práve dnes nastal deň, keď plní daný sľub a vy sa máte možnosť prvýkrát pozrieť na to, čo pre súťažiacich organizátor podujatia Auto Show Slovakia Ring pripravil.

slovakia-ring-2012-rs3-4.jpg

Napriek tomu, že všetky tri on boardové videá sú doplnené komentárom skúseného spolujazdca, neodporúčame sa tohto rozpisu striktne držať. Je to aj z dôvodu, že každá súťažná posádka používa trochu odlišný systém rozpisu pri zdolávaní meraných úsekov a nechtiac by tak mohlo prísť k nechceným omylom. Rozpis v nasledujúcich on boardoch sme si dovolili načítať iba z dôvodu lepšej predstavy súťažiacich o tom, ako bude vyzerať trať v rámci podujatia Auto Show Slovakia Ring 2012, ale aj aby sme upozornili na niektoré nebezpečné miesta, ktoré sa na nich nachádzajú. Samozrejme, súťažné posádky si budú mať možnosť ešte vypracovať vlastný rozpis, v rámci plánovanej obhliadky tratí, ktorá sa bude konať tesne pred štartom súťaže.

slovakia-ring-2012-rs5-6.jpg

Veríme, že sa vám táto forma oboznámenia sa s traťami jednotlivých meraných úsekov bude pozdávať a podporíte pripravované podujatie vašou účasťou.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri