Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Ken Block na návšteve u bratov Solbergovcov

Sunday, 06. 02. 2011 - 16:06, Katarína Ďurecová   

Videá: Ken Block na návšteve u bratov Solbergovcov

Ken Block v týchto dňoch usilovne testuje na Rally Sweden. Zaujímavosťou je, že testuje s Fiestou Henninga Solberga, ktorá si toho za posledné dni teda musela užiť už mnoho, lebo práve s Henningovou Fiestou trafil pred pár dňami na testoch PG Andersson losa (viac v tomto článku). Okrem toho, že Block pri testoch používa Henningovu Fiestu, „používa" aj Henninga, ktorý mu na testoch radí čo a ako. Pre Blocka totiž bude Rally Sweden vôbec prvou rally, na ktorej bude používať pneumatiky s hrotmi.

Na prvom videu môžete vidieť zábery z prvého dňa Blockovho testu a okrem toho sa v ňom Henning rozhovoril aj o už zmenenej príhode s losom a taktiež aj o jeho slávnej nevšednej nehode v obrovskom kolese na potkany (viac v tomto a v tomto článku), na ktorú sa Ken Block nemohol nespýtať:

Vladislav Maschl;img-2409-1.jpg

V druhom videu môžete vidieť Kena na návšteve u Pettera Solberga, počas ktorej sa Petter rozhovoril o svojej vášni k motoršportu ale napríklad aj o Pikes Peak, ktorého sa chce Petter zúčastniť a už na to aj stavia auto. Taktiež tam môžete vidieť aj syna Pettera Solberga Olivera, ktorý je Kenov veľký fanúšik a očividne nevie, ako má na stretnutie s ním reagovať. :-) V druhej časti videa uvidíte ďalšie zábery na Blockov test s Fiestou Henninga Solberga, ktorý sa tento krát odohral na zamrznutom jazere:

Vladislav Maschl;img-6106.jpg

Na záver videa sa Ken Block prihováral z miesta, kde sa točilo video a robili fotografie s dizajnom Kenovho Fordu Fiesta RS WRC a keďže sezóna štartuje už za pár dní, tak sa zrejme v najbližších dňoch môžeme tešiť na predstavenie dizajnu auta Kena Blocka k čomu určite bude patriť aj nejaké efektné video tak, ako sme u Blocka zvyknutí.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri