Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vianočný darček pre Leclercka

Monday, 23. 12. 2019 - 20:20, Ľuboš Kašický   

Vianočný darček pre Leclercka

Deň pred Vianocami 2019 oznámil tím z Maranella, že so svojou vychádzajúcou hviezdou podpísal nový štvorročný kontrakt. Aké Vianoce bude mať Vettel?

 

Iba 22-ročný Monačan sa už vo svojej prevej sezóne v tíme Ferrari uviedol vo vynikajúcom svetle a potvrdil svoju povesť vychádzajúcej superhviezdy, ktorú získal už v nižších sériách. Po dvoch víťazstvách, štyroch najrýchlejších kolách a až siedmych pole position skončil v šampionáte 2019 na štvrtom mieste. Za tento výsledok dostal dnes z Maranella oficiálny vianočný darček.

feleclerc-2024.jpg

Nový zmluva znie hneď na štyri roky! Charles Leclerc bude jazdiť v červených farbách minimálne ešte do roku 2024. „Charles je našou súčasťou už od sezóny 2016 a na jeho výsledky, ktoré v našej Akadémii dosiahol sme hrdí. Aj preto s radosťou môžeme oznámiť, že vďaka novému viacročnému kontraktu začíname spolu písať novú kapitolu histórie vzpínajúceho sa koníka,“ nechal sa počuť Mattia Binotto.

Ivan Olle;nagy-f1-monza-thursday-36.jpg

Samozrejme, že Leclerc tiež neskrýval radosť. „Som veľmi šťastný, že budem pokračovať v tíme Ferrari aj v nasledujúcich rokoch. Jazdiť za Ferrari je pre mňa splnením môjho sna a už sa neviem dočkať novej sezóny.“ Monačan má teda už istotu a Ferrari pracuje na kontinuite tímu. Čo to však bude znamenať pre veterána Vettela? Ako to už vo formule jeden chodí, tak bývalých šampiónov sa rýchlo zabúda a tí sa s tým často nedokážu vyrovnať. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to teda bude v tomto prípade.

Ivan Olle;nagy-f1-monza-friday-116.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri