Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Viana – Galmiche sa tešia na Rally Lubeník

Friday, 08. 06. 2012 - 13:06, Daniel Mandzi   

Viana – Galmiche sa tešia na Rally Lubeník

Počas niekoľkých uplynulých rokov sme si zvykli, že slovenského šampionátu v rally sa pravidelne zúčastňuje francúzska posádka Laurent Viana - Isabelle Galmiche. Táto sympatická dvojica nebude chýbať ani IV. Rally Lubeník, v dňoch 29. - 30.6.2012, kde sa predstaví na vozidle Citroen C4 WRC!

Jozef Pisch;1t1u9624-2.jpg

Francúzsku zmiešanú posádku Viana - Galmiche netreba nijako zvlášť predstavovať. Slovenských fanúšikov pravidelne teší svojou jazdou na vozidlách Citroen DS3 R3 alebo Citroen C4 WRC v ružovobielej farebnej kombinácii. Práve druhé menované auto si vybrala na tretie podujatie DMACK Tyres 2012 - Majstrovstvá Slovenska. Už v minulom roku sa vyjadrila, že sa jej na našich pretekoch veľmi páči a je maximálne spokojná aj s ich organizáciou. Po tom, čo sa z pracovných dôvodov nemohla zúčastniť Rally Tríbeč, sa už nevie dočkať ďalšej slovenskej súťaže: „Kvôli pracovnej vyťaženosti vo Francúzsku sme sa nemohli dostaviť do Topoľčian, no už teraz sa tešíme na Lubeník. Odštartujeme tam so skvelým Citroenom C4 WRC", prezradila Isabelle. Okrem toho dodáva: „Ak sa nám to podarí, s týmto autom potešíme divákov aj na Rally Rzeszow".

Tibor Szabosi;co8c0009-1.jpg

Na francúzsku posádku sa tešíme a prajeme veľa šťastia. Ak ju chcete vidieť v akcii, nezabudnite, Rally Lubeník je tu už čoskoro.

Tlačové stredisko Rally Lubeník

Tibor Szabosi;co8c0265-2.jpg

partneri-podujatia.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri