Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Viac ako deväťdesiat pretekárov na AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Tuesday, 30. 07. 2024 - 19:35, Miroslav Majláth   

Viac ako deväťdesiat pretekárov na AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Úderom pondelkovej polnoci bolo uzavreté prihlasovanie na podujatie AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024, pričom v zozname figuruje viac ako deväťdesiat prihlásených z viacerých európskych krajín.

 

T. Szabosi;asf76564-4.jpg

Počas piatku (2.8.2024) sa presne po roku opäť naplno zaplní paddock pretekárskych vozidiel v obci Uhrovec. Počas soboty a nedele (3. – 4.8.2024) tu totiž odštartuje ďalšie kolo seriálov pretekov automobilov do vrchu. Fanúšikovia rýchlych pretekárskych špeciálov tak budú mať možnosť opäť po roku sledovať výkony jazdcov z viacerých európskych krajín. Ich počet nie je vôbec malý, navyše ich počet, viac ako deväťdesiat v sebe skrýva absolútnu jazdeckú špičku zo Slovenska, ale aj Poľska, Čiech. O zábavu tak diváci budú mať určite postarané.

T. Szabosi;asf78925-3.jpg

Poďme si ale ešte raz pripomenúť v ktorých šampionátoch budú mať možnosť jazdci bojovať. Samozrejme nie všetci budú bojovať o body vo všetkých majstrovstvách, záleží na tom, kde sa jednotliví jazdci prihlásili, ale aj aj od toho, kde im to predpisy povoľujú. V aktuálnom ročníku budú na podujatí jazdci bojovať v rámci seriálov:

FIA CEZ – FIA MAJSTROVSTVÁ ZÓNY STREDNEJ EURÓPY
FIA CEZ hist. – FIA MAJSTROVSTVÁ ZÓNY STREDNEJ EURÓPY – HISTORIK
GSMP - MEDZINÁRODNÉ MAJSTROVSTVÁ POĽSKA
MMSR - DYNAMAX MEDZINÁRODNÉ MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKEJ REPUBLIKY
MSR – DYNAMAX MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKEJ REPUBLIKY
MSR HA – MAJSTROVSTVÁ SR HISTORICKÝCH AUTOMOBILOV V PRETEKOCH DO VRCHU
SKP – SLOVENSKÝ KOPCOVÝ POHÁR PAV
ST HP - SLOVENSKÁ TROFEJ V PRETEKOCH HISTORICKÝCH AUTOMOBILOV DO VRCHU PRAVIDELNOSTI

AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Súboje sa budú odohrávať na všetkým dobre známej trati medzi obcou Uhrovec a partizánskym pamätníkom na Jankovom vŕšku, ktorej dĺžka je 3700 metrov, pričom jazdci pri jej zdolávaní budú musieť zvládnuť aj 250 metrové stúpanie. Členovia ZO ZTŠČ MOTORSPORT Bánovce nad Bebravou už majú trať a jej okolie komplet pripravené, pričom v piatok očakávajú hlavný nápor prichádzajúcich pretekárov.

Miro Majláth
tlačový tajomník
AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024
 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri