Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľká cena SR už tento víkend na SLOVAKIA RINGU!

Thursday, 19. 08. 2021 - 17:33, Public relations   

Veľká cena SR už tento víkend na SLOVAKIA RINGU!

Vyše 140 pretekárov zóny strednej Európy sa už tento víkend 20.-22. augusta pobije o cenné trofeje SLOVAKIA RINGU: OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu je tu pre tímy, návštevníkov i TV divákov!

Veľká cena na SLOVAKIA RINGU prekračuje hranice našej krajiny: okrem dôležitých seriálov  ESET a FIA CEZ (Stredoeurópska trofej FIA) tu pretekári a tímy bojujú o body do národných Majstrovstiev Slovenska, Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska a Rakúska. A to všetko v mnohých divíziách a kategóriách. Akcia na trati tak neutíchne od rána do večera.

2-209.jpg

Prvé voľné tréningy začnú už tento piatok popoludní divíziou D2 s 12 juniorskými formulami. Diváci zažijú po roku naživo opäť akciu cez víkend, kedy sa predávajú vstupenky samostatne na sobotu a nedeľu. Lístky sú v predpredaji, ale aj na mieste v hlavnej pokladni okruhu. Vstup je pre každého aj mimo režimu OTP (očkovaný, testovaný, prekonaný Covid-19), počty sú však limitované podľa aktuálne platnej vyhlášky a určené pre tribúny A a B. Do paddocku majú vstup len účastníci podujatia a obmedzený počet divákov v režime OTP po zakúpení osobitého paddock vstupu k niektorej vstupenke na tribúnu.

Diváci sa môžu tešiť napríklad na vozidlá Porsche GT3 Cup, Mercedes AMG GT3, Audi R8 LMS GT3, BMW M6 GT3, Lamborghini Super Tropheo a mnohé ďalšie.

3-158.jpg

Chýbať nebudú ani sprievodné aktivity. Celodenné jazdy na motokárach sa tešia veľkej obľube v našom Slovenskom kartingovom centre. Otvorené bude tiež Vojenské múzeum a zvedavé motoristické oko určite poteší zraz veteránov pred hlavnou bránou okruhu počas soboty. Zvierací Malkia Park je samozrejme otvorený celoročne.

Množstvo kvalifikácií a šprintových pretekov (ale aj vytrvalostné) naprieč širokým spektrom automobilových kategórií sa tak dostanú k slovu počas OMV MaxxMotion Veľkej ceny Slovenska už tento víkend.

1-244.jpg

Vybrané preteky si navyše fanúšikovia budú môcť pozrieť naživo aj na sociálnej sieti YouTube.

Vstupenky aj ďalšie informácie nájdete na www.slovakiaring.sk.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri