Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Moto

Veľká cena Slovenskej republiky preteky cestných motocyklov na okruhu 2011 Slovakia Ring

Tuesday, 31. 05. 2011 - 13:28, Daniel Mandzi   

Veľká cena Slovenskej republiky  preteky cestných motocyklov na okruhu 2011  Slovakia Ring

17. - 19. 6. 2011 sa na okruhu Slovakia Ring uskutočnia najvýznamnejšie a najväčšie preteky motocyklov konajúce sa na území Slovenska. Slovakia Ring je prvýkrát ich organizátorom.

 

pozvanka-cena-slovenska.jpg

Podujatie je organizované v rámci seriálu UEM majstrovstiev Alpe Adria Championship, ktorý je jedným z najprestížnejších seriálov starého kontinentu a zároveň je kvalifikáciou  na finálové preteky Majstrovstiev Európy.  Alpe Adria tak predstaví už svoj jubilejný 30. ročník, ktorého súčasťou bude bohatý sprievodný program.

Roman Borák;rbmxt-cesta-192.jpg

Definitívnu podobu programu a sprievodných podujatí organizátori ohlásia už čoskoro. „Všetko je v štádiu rokovaní a my zatiaľ nechceme predbiehať udalosti. Už dnes však vieme, že pre vášnivých motocyklistov to bude naozaj zážitok, na ktorý sa môžu tešiť", hovorí riaditeľ Slovakia Ringu Tomáš Vranka.

Roman Borák;rbmxt-cesta-181.jpg

Automotodróm Slovakia Ring sa nachádza 36 km od Bratislavy v obci Orechová Potôň. Je pilotným a dlhodobo jediným zariadením svojho druhu na území Slovenskej republiky. Parametre okruhu radia Slovakia Ring medzi najdlhšie cestné okruhy v Európe.  Svojou technickou náročnosťou je veľkou výzvou aj pre tých najskúsenejších. Pretekári, ale aj nadšenci z radov amatérskych jazdcov, tu vždy získajú správne adrenalínové zážitky.

Oficiálne stránky podujatia

Roman Borák;rbmxt-cesta-182.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri