Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľká cena SR cestných motocyklov – na trati pretekári, hasiči, sanitka, ale aj smelý zajac

Sunday, 19. 06. 2011 - 12:22, Daniel Mandzi   

Veľká cena SR cestných motocyklov – na trati pretekári, hasiči, sanitka, ale aj smelý zajac

Czech Open + Slovak Cup 600 a Czech Open + Slovak Cup 1000 pozná svojich víťazov aj napriek malým komplikáciám počas priebehu pretekov.  Víťazom Czech Open + Slovak Cup 600 5 laps sa stal Jozef Pončík (CZ) s celkovým časom 2:22.069, druhé miesto obsadil Kurt Tetal (CZ) a tretí skončil Martin Klimits (SR) s poradovým číslom 39.  Počas preteku sa stala nehoda Poliakovi Andrejovi Muzsynskemu, ktorý dostal šmyk na mokrej tráve. Pretekár sa našťastie zaobišiel bez zranení. Diváci tak mohli vidieť „len" letiacu motorku a záchrannú akciu hasičov.

Ján Zemiar;1dao5647.jpg

Ani Czech Open + Slovak Cup 1000 7 laps nebol bez komplikácií a nehôd. Tu už to vyzeralo dramatickejšie, keď sa Slovák Samuel Brnula zrazil s českým pretekárom Kurtom Tetalom. Odniesol si to aj Poliak Janik Przemyslaw, ktorý sa zrážke s dvojicou rovnako nevyhol. Slovenský aj český pretekár skončili v nemocnici na krátkom pozorovaní, po ktorom boli poučení a prepustení. Práve Kurt Tetal skončil druhý v Czech Open + Slovak Cup 600.

Ján Zemiar;1dao5824.jpg

Víťazom Czech Open + Slovak Cup 1000 7 laps sa stal Zbynek Cech s celkovým časom 2:13.269. Druhý skončil Poliak Janik Przemyslaw a tretí Marcin Fraszka.

Ján Zemiar;1dao5797.jpg

Počas kvalifikácie si to šinul po trati aj smelý zajac. Našťastie počas jeho výkonu bola trať voľná a tak nebola ohrozená bezpečnosť jazdcov.

Ján Zemiar;1dao5670.jpg

Z voľnočasových aktivít bol medzi divákmi najväčší záujem o Centrum bezpečnej jazdy. Pretek poctil svojou návštevou aj prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič, ktorý oficiálne nad podujatím prevzal záštitu.

Ján Zemiar;1dao6066.jpg

Nedeľa vyvrcholí Pretekom kategórii  125 SP, 125 GP, SST 600 a 1000, SSP a SBK.

Ján Zemiar;1dao6195.jpg

 

Fotogaléria Alpe Adria Slovakiaring sobota



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri