Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

V Prešove si zasúťažia aj deti – budú kresliť

Tuesday, 27. 03. 2018 - 09:18, Ľuboš Kašický   

V Prešove si zasúťažia aj deti – budú kresliť

Deti sú naša budúcnosť a treba sa im venovať. Dnes nám auto nakreslia, no možno o pár rokov v ňom vyhrajú preteky a stanú sa nasledovníkmi prešovských legiend, akými sú Igor Drotár a Vlado Bánoci.



Organizátori 24.ročníka Rally Prešov spolu s Mestským úradom v Prešove a regionálnym týždenníkom MY prešovské noviny pripravili spoločne súťaž pre deti Základných umeleckých škôl v Prešove s automobilovou tematikou „NAMAĽUJ AUTO".

Do súťaže sa môžu zapojiť všetci žiaci prešovských Základných umeleckých škôl vo výtvarnom odbore bez rozdielu výtvarnej techniky. Súťaž je vyhlásená na obdobie od 28.marca do 12.apríla 2018 a do finále bude vybraných po desať najlepších prác z každej školy. Víťaza následne určí odborná porota menovaná vyhlasovateľom súťaže.

logo-rally-presov-2018.jpg

Tri najlepšie kresby budú odmenené vecnými cenami a možnosťou odštartovať troch pretekárov na slávnostnom štarte 24.Rally Prešov dňa 13.marca 2018 pred prešovskou radnicou. Rovnako tak budú kresby zverejnené na webovej stránke mesta Prešov, na webe Rally Prešov a v týždenníku MY prešovské noviny.

„Deti vidíme často medzi divákmi na rôznych automobilových pretekoch. Chodia s rodičmi a zjavne sa im motoristický šport páči. Radi by sme preto podporili záujem mladej generácie o tento nádherný motoristický šport aj takýmto spôsobom. Veríme, že sa nám to podarí a pritiahneme ďalšie deti k športovým aktivitám," povedal šéf organizačného výboru prešovskej rely súťaže, Vladimír Bánoci.

untitled-1-191.jpg

„Deti sú naša budúcnosť a treba sa im venovať," pridáva sa aj Igor Drotár. „Teším sa preto každej aktivite, ktorou podporíme záujem našej mladej generácie o motoristický šport. Možno raz práve z niekto z nich, koho dnes takto zapálime pre autošport, sa stane našim nasledovníkom."

Súťažné práce môžu zástupcovia prešovských Základných umeleckých škôl doniesť na Mestský úrad v Prešove na Jarkovej 26 na oddelenie školstva, mládeže a športu (p. Michal Semančík) najneskôr do 12.apríla 2018.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri