Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

V Azerbajdžane lietajú kanály!?

Friday, 26. 04. 2019 - 11:40, Ľuboš Kašický   

V Azerbajdžane lietajú kanály!?

Už po niekoľkých úvodných minútach prvého voľného tréningu F1 na mestskej trati v Baku boli jazdy prerušené a zakrátko zvyšok tréningu aj odpískali. Prečo?

 

Počas svojho prvého meraného kola Angličan George Russel z tímu Williams nabehol na poklop vyčnievajúceho kanálu a úplne poškodil podlahu svojho monopostu Williams FW42. Najprv to vyzeralo len na zastavenie tréningu pre potrebné odstránenie úlomkov, no po zistení pravej príčiny vedenie pretekov tréning zrušilo.

p1-kanalll.jpg

Poškodený kanál treba opraviť do 15–tej hodiny popoludní, kedy je na programe druhý meraný tréning, no zároveň bude treba prekontrolovať aj ďalších niekoľko desiatok kanálov, aby sa situácia neopakovala.

p1-kanal.jpg

Keď sa pozrieme na výsledkovú listinu prvého tréningu, tak okrem tímu Mercedes stihli všetky tímy aspoň inštalačné kolo. Jediným tímom, ktorý zaknihoval aj meraný čas je Ferrari.

p1-res.jpg

p1-kanalwil.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri