Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Uzávierka prihlášok na Eger Rallye už zajtra

Wednesday, 13. 03. 2013 - 19:35, Zdenka Frývaldská   

Uzávierka prihlášok na Eger Rallye už zajtra

Už na zajtrajší deň je stanovená uzávierka prihlášok na 9. Eger Rallye. Zoznam prihlásených do Majstrovstiev Slovenska obsahuje zatiaľ 16 posádok.

 

Peter Vranský;auto-show-2012-704.jpg

Menej ako mesiac ostáva do štartu prvého podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally 2013, ktoré sa bude konať v prvý aprílový víkend u našich južných susedov, pod názvom 9. Eger Rallye. Zoznam prihlásených posádok sa napĺňa veľmi pomaly, zatiaľ obsahuje len 16 súťažných dvojíc. Nechýbajú medzi nimi však najväčší súperi o titul majstra Slovenska z predošlých rokov a to Jozef Béreš a Grzegorz Grzyb. Zaujímavosťou je, že obaja sa predstavia na iných vozidlách, ako sú tie, s ktorými končili minuloročnú sezónu v Košiciach a aj s inými, ako sa naposledy v roku 2011 zúčastnili tejto maďarskej rally. Zatiaľ, čo Poliak Grzyb odštartuje so svojím známym spolujazdcom Robertom Hundlom na Škode Fabia S2000 za svoj tím Rufa Sport, Béreša čaká štart v novom aute, novom tíme i s novým spolujazdcom. Na Eger Rallye sa predstaví na Subaru Impreza R4 od L Racing a po svojej pravici bude mať spolujazdca Zoltána Répása, ktorý ho zvykol v poslednej dobe navigovať len na menších podujatiach. Ako sa obe posádky vysporiadajú s nástrahami trate dlhej 375 kilometrov, sa necháme prekvapiť.

Tibor Szabosi;co8c6781-9.jpg

O prvé miesto budú okrem spomínaných dvoch posádok bojovať určite aj Tomáš Ondrej s Adamom Gomorim, ktorí odštartujú aj tento rok za CMM Media Sport na svojom Mitsubishi Lancer Evo IX. Ponaháňať sa ho budú snažiť určite Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom a Vlasto Majerčák s Marcelom Kollárikom, ktorí ostali verní svojmu tímu s názvom KL RALLY TEAM. Za tento tím by mal odštartovať aj Dobšinčan Tomáš Fusko, ktorý je známy najmä z Pretekov automobilov do vrchu. Zabudnúť však netreba ani na Martina Kočiho s Petrom Starým, ktorí sa na trate Eger Rallye vydajú na vozidle Škoda Fabia S2000 za tím Styllex Motorsport a ani na Igora Drotára s Vladom Bánocim na Škode Fabia WRC. Táto posádka tímu Slovakia rally systém je mimochodom zatiaľ jedinou, ktorá sa prihlásila s vozidlom špecifikácie WRC. Spomenúť musíme samozrejme aj výborného maďarského jazdca Andrása Hadika. Ten je so spolujazdcom Krisztiánom Kertészom prihlásený na vozidle Subaru Impreza R4 okrem maďarského šampionátu aj do toho slovenského. Podobne je na tom aj István Radó, ktorý ostal verný Szilvii Kovács a autu Honda Civic.

Tibor Szabosi;co8c5996.jpg

V triede 3 sa s ďalším Mitsubishi predstaví aj Vlado Hanuš so Slavom Harabínom a so Subaru Impreza aj známa slovensko-česká dvojka Mário Csente s Petrom Těšinským. Nespomenuté ostali posledné štyri dvojice a to Paľo Nagy s Paľom Kušnierom na Citroene C2 R2 Max, Martin Vaško s Viktorom Kissom na Honde Civic, Jozef Molnár s Milanom Parihusom na Škode Fabia a aj jediná ženská posádka, ktorú tvoria Michaela Debnárová s Nikolou Zemanovou na Peugeote 206. Veríme, že zoznam sa do uzávierky prihlášok obohatí ešte o ďalšie známe či menej známe mená jazdcov, ktorí budú chcieť zabojovať o prvé body do hodnotenia Majstrovstiev Slovenska v rally.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri