Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Už iba sobota a nedeľa na prihlásenie v rámci TODOS Kremnica 2022

Saturday, 27. 08. 2022 - 10:24, Miroslav Majláth   

Už iba sobota a nedeľa na prihlásenie v rámci TODOS Kremnica 2022

Čas uzávierky prihlášok na podujatie TODOS Kremnica 2022 sa veľmi rýchle približuje. Jazdcom ostáva na prihlásenie už iba sobota nedeľa.

 

TODOS Kremnica 2022

Uzávierka prihlášok na TODOS Kremnica 2022 je podľa Zvláštnych ustanovení stanovená na nedeľu 28.8.2022 presne o polnoci. Aj preto upozorňuje organizátor všetkých jazdcov, ktorí majú v úmysle štartovať na poslednom podujatí seriálov Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu, ale aj poľských majstrovstvách a MSR pretekov historických vozidiel do vrchu a SKP, aby nenechávali prihlasovanie na poslednú chvíľu.

Tibor Szabosi;asr60114-4.jpg

Je síce pravda, že množstvo jazdcov je už prihlásených, na druhej strane zase množstvo ešte chýba. Pri organizácii akéhokoľvek podujatia musí totiž organizátor vedieť dostatočne vopred počty prihlásených. Na nich je totiž naviazaných viacero činností, ktoré musia byť vykonané ešte pred začiatkom administratívneho a technického preberania. Tie nás čakajú už v nasledujúcom týždni, čiže v piatok 2.9.2022.  

Tibor Szabosi;asr69576-16.jpg

Na sobotu a nedeľu 3. – 4.9.2022 sú už pripravené samotné preteky. Tie určite budú zaujímavé pre všetkých zúčastnených a to hneď z dvoch dôvodov. Po prvé, jedná sa úplne novú trať pretekov, na ktorej ešte nikdy nikto nejazdil. Druhým dôvodom je bodovanie. Keďže sa jedná o posledný pretekársky víkend tohtoročnej kopcovej sezóny, v nedeľu sa bude bojovať o jeden a pol násobok bodov. A práve tie môžu vo veľa prípadoch rozhodnúť o konečnom umiestnení jednotlivých jazdcov, či už v skupine, ale aj triedach.

Tibor Szabosi;asr68464-4.jpg

Veríme, že sa na TODOS Kremnica 2022 v dňoch 2. -4.9.2022 vidíme spoločne a užijeme si všetci nádherné preteky na novej, ešte nikdy nevyskúšanej trati.

Miro Majláth
tlačový tajomník
TODOS Kremnica 2022



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri