Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Úspešný návrat Ivana Kačeriaka

Wednesday, 08. 07. 2015 - 13:57, Martin Trenkler   

Úspešný návrat Ivana Kačeriaka

Slovenský motoršport potrebuje mladé talenty. Niekoľkí naši okruhoví pretekári jazdia na medzinárodnej úrovni a podobne je to aj v rally. Preteky do vrchu patria k tým najtradičnejším a najpopulárnejším motoristickým podujatiam u nás. Návrat odjakživa obľúbenej Pezinskej Baby priniesol tiež návrat mladého talentovaného Ivana Kačeriaka.

Napriek tomu, že Ivan nie je v tejto disciplíne žiadnym nováčikom, na preteky do vrchu sa vrátil po istom čase. Ísť „zľahka naplno" a postupne pridávať, no dôjsť bezpečne do cieľa - tak nejako znelo jeho motto počas horúceho víkendu na Babe. V cieli nedeľňajších pretekov si prevzal pohár za tretie miesto v triede A-2000 s Hondou Civic Type-R.

Tibor Szabosi;h7p4174-2.jpg

Ivan Kačeriak: „Prvý tréning som poňal skôr ako zoznamovací, no v druhej jazde som už pridal. Trebalo sa tiež pohrať s tlakom v pneumatikách a viem, kde sme mali rezervy. V prvej ostrej jazde som pokazil štart. V tej druhej som si už dal pozor a jazda bola čistejšia. Auto mi trošku „plávalo", no to môže súvisieť s povrchom vozovky. Auto chce určite trochu vyšší výkon a ja sa potrebujem dostať späť do pretekárskeho tempa, čo pôjde len jazdením. S tretím miestom som spokojný, splnil som si tak svoje predsavzatie. Najbližšie preteky v Dobšinej vynechávam, no vidíme sa opäť na Jankovom Vŕšku. Je to moja najobľúbenejšia trať."

Tibor Szabosi;h7p4576-5.jpgTibor Szabosi;0k4a2361.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri