Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024 bude plný zábavy

Monday, 01. 07. 2024 - 19:29, Miroslav Majláth   

ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024 bude plný zábavy

Nielen preteky automobilov do vrchu, ale aj množstvo zábavy budú môcť zažiť návštevníci podujatia ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024, ktoré sa bude konať v dňoch 5. – 7.7.2024.

 

ÚAMK PAV Brezno - Čierny Balog 2024

Program podujatia ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024 začína už v piatok (5.7.2024) od 12:00 hodiny začína na námestí v Brezne. Tu už od obeda si budú môcť obyvatelia Brezna vyskúšať na vlastnej koži elektrické osobné vozidlá, ktoré pre nich pripraví spoločnosť AAA Auto. O 17:00 hodine na breznianske námestie dorazia aj samotní pretekári so svojimi vozidlami, kde ich moderátor prítomným fanúšikom motoristického športu nielen predstaví, ale aj čo to od nich vyzistí a možno na nich fanúšikom aj niečo prezradí. Záver predstavenia súťažiacich je plánovaný na 18:00 hodinu, po ktorej bude nasledovať spanilá jazda naspäť do Čierneho Balogu.

T. Szabosi;1t1u0163.jpg

V sobotu a nedeľu (6. – 7.7.2024) budú už na trati v Čiernom Balogu prebiehať samotné preteky. Tie sú zaradené nielen do slovenských, ale aj českých majstrovstiev či už súdobých, ale aj historických vozidiel, ale aj do pohárových šampionátov oboch krajín. Popri dopoludňajších tréningových jazdách, ale aj popoludňajších súťažných bude pokračovať program pre deti aj dospelých. Na pripravenom stage budú mať návštevníci podujatia možnosť sledovať množstvo kapiel, pripravených bude množstvo atrakcií pre deti, prebiehať budú rôzne workshopy, prednášky, pristavený bude aj lowrider (tancujúce auto), ktoré zabaví nielen deti, ale aj dospelých, losovať sa bude aj tombola a samozrejme nebudú chýbať ani stánky s občerstvením a bude toho ešte podstatne viac. Všetky eventy sa budú konať vo Vydrovskej doline. Okrem toho si aj počas soboty a nedele budú mať diváci možnosť opäť vyskúšať aj elektro autá, v tomto prípade sa tak bude diať priamo v Čiernom Balogu.

ÚAMK PAV Brezno - Čierny Balog 2024

Jedno je isté. Ak ešte nemáte naplánovaný program na víkend, príďte do Brezna a do Čierneho Balogu na podujatie ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024. Okrem napínavých pretekov plných adrenalínu si tu užijete aj množstvo zábavy.

Miro Majláth
tlačový tajomník
ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri