Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Týždeň pred uzávierkou hlási Auto Show už 40 prihlásených

Thursday, 14. 11. 2019 - 09:38, Public relations   

Týždeň pred uzávierkou hlási Auto Show už 40 prihlásených

Úder polnoci z utorka na stredu začal odpočítavať posledných 168 hodín prihlasovania súťažiacich na podujatie 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019.

Aktuálny zoznam prihlásených hlási 40 súťažiacich pochádzajúcich z troch samostatných krajín. Už dnes v ňom nechýbajú zvučné mená jazdcov nielen z rally, či kopcov, ale aj autocrossu, Samozrejme nechýba ani najnovšia, či najlepšia rally technika, ktorá po celom svete každoročne priťahuje k rally tratiam milióny fanúšikov. O tom hovorí aj k dnešnému dňu prihlásených už desať vozidiel najnovšej špecifikácie R5, ale aj trojica vozidiel kráľovskej triedy World Rally Cars. Ak k tomu pripočítame množstvo silných štvorkoliek v podobe vozidiel Mitsubishi, Subaru, či Audi, ale veľmi rýchlych dvojkoliek špecifikácie R2, treba povedať jedno. Už dnes je jasné, že v dňoch 21. – 22.11.2019 sa na SLOVAKIA RINGU bude veru na čo pozerať a nikto sa nebude nudiť.

Michal Bobko;dsc3637-1.jpg

Samozrejme, aby podujatie 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 dopadlo tak ako si všetci, či už súťažiaci, organizátor, ale aj fanúšikovia rally súťaží predstavujú, plné ruky práce má v týchto dňoch aj organizátor. Ten postupne prideľuje boxy podľa požiadaviek jednotlivých tímov, ale aj rozdeľuje plochu v paddocku, tak aby sa sem všetci prítomní bezpečne zmestili. Okrem spomínaných príprav organizátor už tvrdo pracuje aj na príprave trate, ktorá bude v rámci 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 opäť jedinečná, zahŕňajúca v sebe nielen rýchle, ale aj úzke, technické úseky, tak ako sa na správnu rally súťaž patrí.

Michal Bobko;dsc3192-2.jpg

Ak sa na podujatie pozrieme z pohľadu divákov, pre tých bude určite zaujímavejší druhý deň súťaže. Prvý deň podujatia (21.11.2019) je totiž zložený z administratívneho a technického preberania súťažiacich a ich vozidiel, obhliadky trate, či testovania súťažných vozidiel na krátkej rýchlostnej skúške a večernej rozpravy. V priebehu druhého dňa, čiže 22.11.2019 v piatok už súťažné vozidlá odštartujú „naostro“ do súboja s neúprosnou časomierou, pričom na všetkých prítomných čakajú tri rýchlostné skúšky. Z nich dve budú s meraním času a tretia síce bude pre všetkých súťažiacich povinná, v nej však čas meraný nebude. Vďaka tomu budú mať všetci jazdci možnosť divákom predviesť ich jazdecké umenie a „povystrájať“ na trati aj nejaké kúsky, ktoré si inak v zápale boja s časom nemôžu dovoliť.

Tibor Szabosi;asf-5005-3.jpg

Samozrejme všetky najnovšie informácie o podujatí 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 nájdete na web stránke www.slovakiaring.sk vrátane zoznamu prihlásených.

Súťažiacim, ktorí majú záujem sa na 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 prihlásiť pripomíname, že tak môžu urobiť na web stránke http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php do polnoci dňa 19.11.2019.

Miro Majláth

1-185.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri