Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava: Pred 24h Barcelona 2012

Thursday, 06. 09. 2012 - 16:07, Daniel Mandzi   

ARC Bratislava: Pred 24h Barcelona 2012

Slovenský pretekársky tím ARC Bratislava sa počas tohto víkendu (7. - 9. septembra) predstaví na vytrvalostných pretekoch 24h Barcelona na okruhu F1 Catalunya neďaleko metropoly Katalánska.

 

Petr Frýba;fryb5923.jpg

Toto najväčšie podujatie svojho druhu na Pyrenejskom polostrove bude mať po roku opäť výborne obsadené štartové pole, v ktorom budú silné vozidlá špecifikácie GT3, športové špeciály, cestovné automobily a tiež dobre obsadené pohárové značkové preteky.

Petr Frýba;fryb4571.jpg

ARC Bratislava so skúseným jazdcom Mirom Konôpkom postaví na štart svoje Porsche 997 GT3 Cup. Na tieto preteky poskladal Miro Konôpka zaujímavú posádku, v ktorej sú okrem neho aj jeho syn Matej Konôpka a Holanďania Wolf Nathan a Ivo Breukers. Najmä Nathan má  množstvo skúseností aj zo seriálov Porsche Supercup a Carrera Cup.

Petr Frýba;fryb8043-1.jpg

Ich súpermi v triede 997 budú ďalšie 4 rýchle vozidlá tímov z Francúzska, Belgicka a Nemecka. O celkové víťazstvo sa však budú musieť biť s vozidlami triedy A6, v ktorej sa okrem silného nemeckého Porsche po prvý raz predstaví aj McLaren MP4-12 GT3 a takisto Ferrari 458 Italia GT3 s bývalým testovacím jazdcom F1 Sergejom Zlobinom z Ruska. Preteky na domácej trati nevynechajú ani Španieli Pepe Oriola a Fernando Monje, ktorých fanúšikovia poznajú z majstrovstiev sveta WTCC.

Petr Frýba;fryb3847.jpg

Štart pretekov je na pláne v sobotu o 12:00, preteky môžete sledovať priamo na webstránke pretekov live.24hseries.com alebo na kanáli Motors TV.

Petr Frýba;fryb5237.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri