Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Tri dni do uzávierky prihlášok na Slovakia Baba 2018

Monday, 02. 07. 2018 - 09:33, Public relations   

Tri dni do uzávierky prihlášok na Slovakia Baba 2018

Už počas nasledujúceho víkendu (7. - 8.7.2018) odštartuje podujatie Slovakia Baba 2018. Podujatie je zaradené okrem seriálu FIA CEZ Historik, aj ako ôsme a deviate kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018.

 

Tibor Szabosi;c30i5513-6.jpg

Zoznam prihlásených do dnešného dňa obsahuje celkovo 96 prihlásených z piatich európskych krajín. Do zastavenia prihlasovania však ešte stále ostávajú tri dni, pričom niektorí zo súťažiacich, či jazdcov prihlasovanie na preteky necháva zásadne až na poslednú chvíľu. Predpokladáme, že v priebehu nasledujúcich troch dní sa ešte objaví niekoľko prihlášok a na podujatí Slovakia Baba 2018 privítame viac ako sto pretekárov. Aktuálny zoznam prihlásených jazdcov si môžete pozrieť aj na http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php?co=5&idpr=63&xx=9481_941

Tibor Szabosi;c30i5556-8.jpg

Podujatie Slovakia Baba 2018 je zaradené okrem seriálu FIA CEZ Historik aj do slovenských a rakúskych kopcových majstrovstiev, či majstrovstiev historických vozidiel oboch krajín, slovenského poháru a slovenskej trofeje pravidelnosti historikov, ale prihlásiť na podujatie sa jazdci môžu aj v rámci voľných medzinárodných pretekov. Samozrejme zorganizovanie takéhoto podujatia a jeho úspešné konanie vyžaduje vybavenie všetkých príslušných povolení od rôznych štátnych organizácií. Práve tu patria medzi najdôležitejšie povolenia „Na uzávierku cesty" ako aj na „Zvláštne užívanie pozemnej komunikácie". Tieto všetky povolenia organizátor podujatia Slovakia Baba zverejnil aj na svojej web stránke - www.slovakia-baba.sk v sekcii diváci. Radi by sme pri tejto príležitosti upozornili všetkých na skutočnosť, že cesta II/503 v k.ú. Pezinok bude v dňoch 7. - 8.7.2018 v čase od 7:00 do 19:00 hod. uzavretá v úseku Kameňolom - horské sedlo Pezinská Baba.

Tibor Szabosi;c30i7261-5.jpg

Samozrejme, množstvo jazdcov z viacerých krajín so sebou prináša aj množstvo divákov. A práve tých by sme radi informovali o parkovaní ich civilných vozidiel. To je podľa už spomínaných povolení na konanie pretekov povolené pozdĺžne na ceste pred vjazdom do kameňolomu, ako tomu bolo aj v minulom roku. Toto isté pravidlo platí aj zo strany od Perneku, pred horizontom na horskom sedle Pezinská Baba. Radi by sme požiadali prítomných divákov, aby toto rozhodnutie rešpektovali v plnej miere, keďže organizátor podujatia Slovakia Baba 2018 musí počas celého konania podujatia Slovakia Baba zabezpečiť prejazdnosť komunikácie pre prejazd záchranných zložiek, ale aj autobusov. V prípade, ak spôsob parkovania nebude dodržaný, organizátor nechá takéto prekážajúce vozidlo odtiahnuť, pričom náklady za jeho odtiahnutie bude znášať majiteľ vozidla.

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri