Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Trate RALLY LIPTOV 2023

Wednesday, 25. 10. 2023 - 08:25, Public relations   

Trate RALLY LIPTOV 2023

Do skončenia prihlasovania na liptovskú súťaž zostávajú prakticky len dva dni a je správny čas oboznámiť sa aj s úsekmi, kde sa bude prvý novembrový víkend súťaž jazdiť.

 

mapa-liptov.jpg

Tretieho novembra podvečer odštartuje slávnostným štartom pred Vodným parkom v Bešeňovej 11. ročník Rally Liptov 2023, ktorý sa bude konať ako finálový podnik Slovenského Rally Pohára (SRP), Regionálny Rally Pohár (RRP), Rally Legend (RL), Motorsport Rally Cup (MRC), a vďaka podpore Chooligan Racing Teamu a Spoločnosti GART aj ako Chooligart Pohár organizátora (Chooligart PO). Program teda viac ako pestrý. Zvlášť, ak  na štarte uvidíme aj čerstvého víťaza finálového podniku Majstrovstiev Slovenska 2023 v Košiciach, Roberta Kolčáka so spolujazdkyňou Zuzanou Lieskovcovou (Škoda Fabia R5).

T. Szabosi;jm1a9790-1.jpg

Pre súťažné posádky usporiadatelia pripravili dva úseky v okolí Ružomberka. Ten prvý viacerí štartujúci poznajú z predošlých ročníkov Rally Liptovské Sliače. Aj tentoraz sa pôjde v oboch smeroch. Najprv ako „Raka“ od Nižných Sliačov a na záver v opačnom smere ako „Vyšný Sliač“. Úsek má 3,7 kilometra a jazdí sa na drsnom asfalte. Druhý úsek  „Lúčky“ sa pôjde na spojnici medzi obcami Lúčky a Osádka. Táto rýchlostná skúška meria 6,2 kilometra a ide sa na dobrom asfalte. V sumára má trať 11. ročníka Rally Liptov pre posádky štartujúce v SRP, RL a PO sedem meraných úsekov o dĺžke 33,5 km s celkovou vzdialenosťou 184,5 km. Na štartujúcich v RRP a MRC čaká šesť meraných úsekov (29,8 km) o celkovej dĺžke 175,6 km (viď zverejnená mapa trate).

T. Szabosi;jm1a9782-1.jpg

Pripomíname tiež, že vo štvrtok o polnoci sa konči prihlasovanie do súťaže, ktoré naďalej prebieha na stránke SAMŠ. Funguje aj oficiálna informačná tabuľa na platforme Sportity pod heslom LIPTOV2023. Pre účastníkov súťaže je tu tiež možnosť objednať si ubytovanie.

Prihláška na 11. Rally Liptov

Objednávka ubytovania



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri