Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Toyota Motorsport sa vracia s Yarisom S2000

Wednesday, 27. 02. 2013 - 10:23, Zdenka Frývaldská   

Toyota Motorsport sa vracia s Yarisom S2000

Toyota Motorsport oznámil svoj návrat. Svoje nové vozidlo predvedie na juhoafrickej TOTAL Rally v KwaZulu-Natal.

 

yaris1.jpg

Po Toyote Corolla S2000 a Auris S2000 prichádza na súťažné trate ďalší model tejto značky. Tentokrát to bude Toyota Yaris S2000, ktorá sa v tomto roku predstaví v South African Rally Championship (Majstrovstvá Južnej Afriky v rally). Pod hlavičkou Castrol Team Toyota na nej budú jazdiť dve posádky a to Johnny Gemmell - Carolyn Swan a Leeroy Poulter - Elvene Coetzee. Svoju premiéru budú mať už 8. - 9. marca na TOTAL Rally v KwaZulu-Natal. Nad úspechom tímu by sa mali podpísať noví sponzori, ktorými sú Toyota Financial Service, Imperial Toyota Group a Innovation Group.

yaris2.jpg

"Auto je v súčasnej dobe 60 kg nad minimálnou váhou, čo je pre nás veľkou výzvou. Do motoršportu ideme s cieľom vyhrávať a nové auto nám to umožní. Chlapci odviedli v dielni výbornú prácu. Spojili poznatky, ktoré získali pri stavbe Aurisu s inovatívnym myslením a vyprodukovali auto, ktoré môže vyhrať celý šampionát. S týmto novým vozidlom sme presne tam, kde Toyota vždy chcela byť. Sme nadšení rovnako ako vtedy, keď sme prvýkrát uvideli Dakar Hilux pre rok 2013. Práve tento projekt bol pre celý tím obrovskou inšpiráciou", povedal šéf tímu GlynHall.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri