Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Toyota GR Supra – auto pre pretekára

Wednesday, 16. 01. 2019 - 11:54, Ľuboš Kašický   

Toyota GR Supra – auto pre pretekára

Automobilka Toyota predstavila na prebiehajúcom autosalóne v Detroite novú generáciu modelu Toyota GR Supru.

 

Ikonický model Toyota Supra bol na prelome tisícročí obľúbený ú všetkých, ktorí mali namiesto krvi benzín a napĺňal predstavu dokonalého športiaka. Po sedemnásťročnej prestávke prichádza Toyota s piatou generáciou GR Supra a je sa načo pozerať.

lowtgr-0005.jpg

Dlho očakávaná Toyota GR Supra nadväzuje na svojich predchodcov, keď jej zostala dlhá predná kapota, neprehliadnuteľné nasávacie otvory, či výrazne tvarovaná strecha. Dizajnéri sa pohrali s detailmi a auto je naozaj atraktívne.

lowtgr-0001.jpg

Srdcom auta je drsný šesťvalec s objemom tritisíc kubických centimetrov, ktorý vďaka osemstupňovej prevodovke dokáže auto zrýchliť z nula na sto za 4,3 sekundy! Krásavec pritom váži slušných 1520 kilogramov. Ohláseným skvelým jazdným vlastnostiach pomáha aj široký rozchod kolies a rovnomerné rozloženie hmotnosti na nápravy. Načo však o tom veľa rozprávať? Pozrite si sami a keď príde ta možnosť, tak si novú Supru neváhajte vyskúšať.

lowtgr-0004.jpg

lowtgr-0002.jpg

lowtgr-0003.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri