Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tím Stobart s novým názvom a s Madsom Ostbergom

Wednesday, 12. 01. 2011 - 20:37, Katarína Ďurecová   

Tím Stobart s novým názvom a s Madsom Ostbergom

Tím Stobartu sa v tejto sezóne bude volať trošku inak. Nejde však o žiadnu významnú zmenu, ale iba o prehodenie dvoch slov a tak sa zo Stobartu M-Sport World Rally Teamu stane M-Sport Stobart World Rally Team.

Čo je ale dôležitejšie, je fakt, že Stobart bude mať túto sezónu okrem klasickej dvojice Henning Solberg, Matthew Wilson aj tretieho člena, ktorým je Mads Ostberg. Ostberg mal pôvodne štartovať v majstrovstvách sveta zo svojím vlastným Adapta World Rally Teamom, ale nakoniec tomu tak nebude.

Radek Vojtěchovský;img-6205-1.jpg

„Na túto sezónu sa už teším a začiatok vo Švédsku bude ideálny. Jonas (Andersson, Ostbergov spolujazdec) je Švéd a Švédsko je mojou druhou domovskou krajinou. Máme tu letný rodinný dom, svoju prvú rally som absolvoval vo Švédsku, prvú víťaznú rally som si pripísal vo Švédsku, prvýkrát som tu štartoval v majstrovstvách sveta a vyhral som tu svoju prvú rýchlostnú skúšku vo WRC. Čo teda môže byť lepšie ako začať svoju kariéru jazdca Fordu a zúčastniť sa svojej prvej rally, na ktorej som budem môcť získať body do pohára konštruktérov, vo Švédsku? Som nadšený z toho, že budem súčasťou M-Sport Stobart World Rally Teamu a som veľmi rád za to, že budem mať Henninga a Mattheva za tímových kolegov", hovorí očividne nadšený Ostberg.

Vladislav Maschl;img-1132.jpg

Ako už Mads Ostberg povedal, vo Švédsku to bude on, kto bude môcť získať body do pohára konštruktérov. Druhý nominovaný jazdec Stobartu na body je jeho krajan Henning Solberg. Matt Wilson, ktorý bude za volantom tretej Fiesty tímu Stobart vo Švédsku do pohára konštruktérov bodovať nebude.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri