Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Thierry Neuville: "Potrebujem ešte rok..."

Thursday, 15. 11. 2012 - 00:08, Zdenka Frývaldská   

Thierry Neuville:

Belgičan Neuville tento rok odjazdil všetkých 13 podnikov WRC. Aj keď s občasnými problémami, no viacerými skvelými výsledkami dokázal, že má na to byť súčasťou jedného z najväčších tímov. Aj v ďalšej sezóne bude jazdiť za Citroen Junior World Rally Team.

Vladislav Maschl;dsc-0592-2.jpg

24 ročný jazdec svetovej rally, Thierry Neuville, odjazdil v tomto roku svoju prvú úplnú sezónu vo WRC. Aj keď hneď na prvej rally nedojazdil, na zvyšných dosiahol veľmi pekné úspechy. Tým najväčším bolo 4. miesto v absolútnom poradí Rallye de France - Alsace. V Citroene sa práve teraz rozhoduje, či sa druhým jazdcom po Hirvonenovi stane Sordo alebo Ostberg, pričom Neuville sa nespomína. Dôvod je ten, že mladý Belgičan bude aj v budúcom roku jazdiť naďalej medzi juniormi v Citroen Junior World Rally Team.

Vladislav Maschl;dsc-2970.jpg

Neuville nie je z tohto rozhodnutia nijako rozhodený. "Zažili sme krásnu sezónu, v ktorej sme občas proste mali smolu alebo urobili chybu. Naučili sme sa veľa vecí, ktoré som si predtým nevedel ani predstaviť, lebo som ich ešte nezažil. Potrebujeme ešte ďalší rok na to, aby sme dali všetko do súladu. V budúcom roku to vyzerá na ťažkú prácu, aj keď zatiaľ netušíme, na koľkých podujatiach odštartujeme", povedal jazdec pre wrc.com.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri