Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Testy v podaní netovárnych jazdcov Fordu (+videá)

Tuesday, 08. 02. 2011 - 17:09, Katarína Ďurecová   

Testy v podaní netovárnych jazdcov Fordu (+videá)

V týchto dňoch už prebiehajú zoznamovacie jazdy na Rally Sweden, čo znamená, že testovanie je už ukončené. Predtým ešte však testovalo viacero jazdcov, ktorí sa vo Švédsku predstavia s Fordom Fiesta WRC. Menovite sú to Ken Block, na ktorého test dohliadal Henning Solberg (viac v tomto článku), ďalej PG Andersson, Mads Ostberg, Matthew Wilson, Dennis Kuipers z tímu Ferm Power Tools a aj Henning Solberg, ktorý testoval najmä s Fiestou S2000 a za volant Fiesty WRC sa dostal až v posledný deň testov.

Bohužiaľ na serveri youtube existujú videá iba z testu Madsa Ostberga a tak si pozrite aspoň tie. V prvom vám Mads predstaví vnútro svojej Fiesty WRC a popíše, ako čo funguje a pokiaľ ovládate nórčinu, tak tomu aj budete rozumieť. V druhom si už môžete pozrieť zábery (vrátane onboardov) zo samotného testu:

Micke Lindth;

Micke Lindth;

Okrem jazdcov, ktorí sa vo Švédsku predstavia za volantom Fiesty WRC, testovali aj jazdci, ktorí budú štartovať s Fiestou S2000 a to aj napriek tomu, že Rally Sweden nie je zahrnutá do tohtoročného kalendára SWRC. Pozrite si onboard video z testu Patrika Sandella a jedno krátke video z testu Martina Prokopa:

Vladislav Maschl;img-0132.jpg

Vladislav Maschl;img-9726.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri