Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Team Rosberg sa vracia do ADAC GT Masters

Sunday, 04. 03. 2018 - 18:00, Ľuboš Kašický   

Team Rosberg sa vracia do ADAC GT Masters

Po siedmych rokoch sa do nemeckej série GT Masters vracia tím Keke Rosberga. Tento týždeň predstavil auto aj pretekárov.

 

Po skončení kariéry v F1 sa šampión z roku 1982, Keke Rosberg, ešte do polovice 90-tych rokov objavoval na trati hlavne v cestovných sériách (DTM, ITC,...) a v roku 1995 založil vlastný Team Rosberg. Zároveň sa manažérsky staral o krajanov JJ Lehta a Miku Häkkinena. Neskôr sa sústredil na kariéru svojho syna Nica Rosberga, ktorého tiež dostal až do F1. Po siedmych rokoch sa teraz Team Rosberg vracia do nemeckej ADAC GT Masters.

keke01.jpg

Team Rosberg do novej sezóny pripravil dve vozidlá Lamborghini Huracán GT3 v ktorých budú štartovať Michele Beretta (23, ITA), Aaro Vainio (24, FIN), Jonathan Judek (18, GER) a Jimmy Eriksson (26, SWE). Sezóna štartuje 13.-15.apríla na Oscherslebene a všetky preteky sezóny ADAC GT Masters budeme môcť vidieť na Sport1. Mimochodom už koncom apríla sa táto zaujímavá séria objaví na okruhu v českom Moste, ako druhý podnik sezóny.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri