Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tatranské majstrovstvá vo varení guľášu

Wednesday, 24. 08. 2016 - 10:21, Slavo Petrus   

Tatranské majstrovstvá vo varení guľášu

Za krásneho slnečného počasia sa v sobotu 20. augusta na Štrbskom Plese pred hotelom FIS uskutočnil 6. ročník Tatranských majstrovstiev vo varení guľášu pod názvom Guľáš Cup 2016. Kulinárske výtvory dvoch desiatok prihlásených družstiev hodnotili „ochutnávači" z obecenstva i odborná porota - šéfkuchári vychýrených reštaurácii na Slovensku.

Slavo Petrus;dsc0570-4.jpg

Podujatie, v spolupráci s hotelom FIS, organizoval Harley Davidson Club No. 1 Slovakia. Klub je prvým oficiálnym národným klubom majiteľov amerických motocyklov na Slovensku, ktorý bol založený 9. mája 1980 a dodnes si zachováva svoju jedinečnú atmosféru založenú na dobrých priateľských vzťahoch a nefalšovanom fandení americkým motocyklom.

Na vydarenej akcii sa už tradične predstavil AOS klub Poprad, organizátor Rallye Tatry a spoluorganizátor ostatných rally súťaží na Slovensku a podľa získaných bodov od laickej verejnosti a odborníkov, počínal si výborne. Hlavný kuchár AOS klubu Poprad Karol Eliáš uvaril guľáš s prívlastkom zlatý.

Slavo Petrus;dsc0552-8.jpg

Dobre pripravenú akciu dotváralo vystúpenie hudobnej skupiny Ascalona a výstava zaujímavých motoriek priaznivcov americkej ikony z Česka, Poľska, Francúzska, Ruska, Estónska, Rakúska a Slovenska.

Slavo Petrus

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri