Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Ťahákom bude LFA Nürburgring Package

Sunday, 27. 02. 2011 - 07:53, Ivan Václavík   

Ťahákom bude LFA Nürburgring Package

Luxusná značka Lexus predstaví na medzinárodnom ženevskom autosalóne 2011 vo svetovej premiére v špeciálnej verzii model LFA Nürburgring Package - a to necelé tri mesiace po spustení výroby štandardnej verzie. Táto špeciálna edícia je limitovaná maximálnym počtom 50 kusov z celkovej výrobnej série LFA, ktorá predstavuje takisto limitovaný počet len 500 vozidiel.

lexus-lfa-nurburgring.jpg

Ako napovedá názov, LFA Nürburgring Package upúta najmä zákazníkov, túžiacich po vozidle s vyladením pre pretekárske okruhy.

Súčasne s otvorením salónu v Ženeve sa začnú aj dodávky nového Lexusu CT 200h, po ktorom je už dnes zvýšený dopyt. Prvé predvádzacie vozidlá budú pripravené na testovacie jazdy u predajcov. Súčasťou expozície Lexus budú aj modely GS 450h, RX450h a LS 600h ako doklad toho, že Lexus dnes ako jediný na európskom trhu ponúka ucelený rad modelov s plne hybridným pohonom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri