Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Svetový pohár WTCR venuje 15 000 eur pre nemocnicu v Dunajskej Strede

Thursday, 12. 11. 2020 - 15:42, Public relations   

Svetový pohár WTCR venuje 15 000 eur pre nemocnicu v Dunajskej Strede

Podujatie OMV MaxxMotion WTCR - FIA Svetový pohár cestovných automobilov, ktoré 10. a 11. októbra navštívilo okruh SLOVAKIA RING, ponúklo okrem skvelých športových zážitkov a pretekov ešte niečo navyše: vďaka programu #RaceToCare promotéra tohto medzinárodného seriálu sa vyzbieralo 15 000 eur pre Nemocnicu s poliklinikou v neďalekej Dunajskej Strede.

Promotér seriálu Eurosport Events spustil tento rok program #RaceToCare, ktorý mal svoje pokračovanie aj na našom podujatí WTCR Race of Slovakia. Eurosport Events venuje na každom podujatí po jednom eure za každý odjazdený kilometer v kvalifkácii a pretekoch, a to za každého jazdca, ktorý absolvuje celú sezónu. Výslednú sumu doplnia aj dobrovoľné príspevky od pretekárov a ďalších členov "WTCR rodiny". Peniaze potom putujú do neďalekej nemocnice, v prípade SLOVAKIA RINGU do Nemocnice s poliklinikou v Dunajskej Strede. Pretekársky víkend u nás vygeneroval 15 000 eur.

00-wtcr-racetocare-slovakia.png

Francúz Yann Ehrlacher (Cyan Racing Lynk & Co) - priebežný líder seriálu WTCR o programe #RaceToCare povedal: "Tento pretekársky rok je ako žiaden predtým. Pandémia ovplyvnila životy všade na svete. Za to, že môžem pretekať, vďačím aj všetkým ženám a mužom zdravotníckych organizácií a zariadení po celom svete. Rodina WTCR sa im chce poďakovať aj programom #RaceToCare - pretože teraz je aj na nás, aby sme pomohli."

Druhý muž priebežného poradia a človek s najväčším počtom víťazstiev v histórii WTCR - Argentínčan Esteban Guerrieri (ALL-INKL.COM Münnich Motorsport) zase povedal: "Rodina WTCR chcela spraviť niečo, aby sa aj vám poďakovala za starostlivosť, takže tiež venujem po jednom eure za každý pretekársky kilometer."

1-211.jpg

“Sme naozaj radi, že sme podujatie tohto svetového významu mohli u nás zorganizovať, samozrejme za prísnych hygienických opatrení, a zároveň prezentovať svetový motoršport zo Slovenska aj divákom na TV obrazovkách do celého sveta. O to zvlášť nás teší iniciatíva promotéra, vďaka ktorej sa v rámci nášho podujatia vyzbierali finančné prostriedky pre našu najbližšiu nemocnicu ako podpora pre boj s pandémiou Covid-19” dodal Pavel Čulík, generálny riaditeľ okruhu SLOVAKIA RING.
 
Viac informácií k programu WTCR #RaceToCare nájdete tu: https://www.fiawtcr.com/race-to-care/



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri