Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Subaru Komárno Rally Team sa presúva na slovenské kopce

Wednesday, 06. 06. 2018 - 21:32, Public relations   

Subaru Komárno Rally Team sa presúva na slovenské kopce

Komárňanský Subaru Rally Team sa až do tohto momentu venoval výlučne iba rally súťažiam. V rámci Enipro Oždianske serpentíny 2018 sa predstaví aj v rámci Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu.

Napriek faktu, že samotný tím má už v názve zakotvenú značku Subaru, v Ožďanoch ho bude reprezentovať Škoda Octavia a za volantom Róbert Šútor, ktorý je už na slovenských kopcoch všetkým dobre známy.

Tibor Szabosi;c50q9362asf.jpg

Ako k tomuto spojeniu prišlo nám povedal sám Robo Šútor: „Dostal som ponuku zo Subaru Komárno Rally Teamu, či by som nechcel reprezentovať ich tím. A keďže bola zaujímavá, tak som dlho neváhal a prijal som ju. Musím priznať, že kvôli technickým problémom, ktoré mňa a moju Škoda Octavia prenasledovali ako v Rakúsku, tak aj v Košiciach, som tohto roku veľa nenajazdil a samozrejme moje bodové konto je úplne prázdne. Dúfam, že v rámci podujatia Enipro Oždianske serpentíny 2018 sa toto všetko zmení. Verím, že zmena je život a niekedy prináša šťastie a tak by som bol rád keby sa mi to s prestupom do Subaru Komárno Rally Teamu aj splnilo. Rád by som ešte raz oficiálne poďakoval za spomínanú ponuku, budem sa snažiť aby som si ju zaslúžil."

Tibor Szabosi;c50q9357asf.jpg

Podujatie Enipro Oždianske serpentíny 2018 odštartuje v dňoch 9. - 10.6.2018 v Ožďanoch a na priľahlej trati. Tá má dĺžku 2850 metrov a súťažiaci jazdci sa počas jej zdolávania budú musieť popasovať prejazdom dvadsaťjeden zákrutami, ale aj prevýšením 103 metrov. V priebehu oboch súťažných dní je v pláne absolvovať vždy dopoludnia dvojicu tréningových jázd a následne popoludní dvojicu súťažných, ktoré rozhodnú aj o konečnom poradí pretekov.

Subaru Komárno Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri