Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Komárno ide do Lubeníku po ďalšie body

Wednesday, 25. 06. 2014 - 12:59, Miroslav Majláth   

Subaru Komárno ide do Lubeníku po ďalšie body

Po takmer dva mesiace trvajúcej pauze pokračuje už počas nadchádzajúceho víkendu slovenský rally šampionát v Lubeníku. Medzi viac ako päťdesiatkou súťažiacich budú mať možnosť diváci sledovať aj Subaru Komárno Rally Team a jeho posádku Mário Csente - Petr Těšínsky.

Jozef Pisch;mg-5109-1.jpg

Predchádzajúca Rally Prešov pre Mária s Petrom nedopadla práve najšťastnejšie, keď boli nútení z dôvodu havárie odstúpiť z krásneho štvrtého miesta absolútneho poradia. Aj také veci sa však v rámci motoristického športu stávajú a tak Mário s Petrom idú na L Racing VI. Rally Lubeník s čistou hlavou, s cieľom dojazdiť túto súťaž až do cieľa a pozbierať čo možno najviac bodov do celoročného hodnotenia.

Jozef Pisch;mg-5143-1.jpg

„Priznávam, ten Prešov ma ešte dnes dosť mrzí. V momente havárie sme boli na neskutočne peknom štvrtom mieste absolútneho poradia a stačilo naozaj málo a domov by sme doviezli peknú kopu bodov. Ak sa na to pozerám s odstupom času, bol som asi dosť pre motivovaný a stalo sa čo sa stalo. Je to našťastie už za nami a ja som si z tohto prípadu zobral ponaučenie, že niekedy je menej viac, že stačí niekedy trochu podržať nervy na uzde a pekný výsledok sa dostaví aj sám. Našťastie ani mechanici nemali veľa roboty, keďže v Prešove to odniesli väčšinou iba plechy. Do Lubeníku cestujem s jednoznačným rozhodnutím, neurobiť žiadnu chybu, dojazdiť až do cieľa a odviezť domov body za čo možno najlepšie umiestnenie. Jedno mi je však už vopred jasné, prechádzka ružovou záhradou to nebude. Rally Lubeník je každoročne veľmi náročná súťaž a v tomto roku to po zaradení rýchlostnej skúšky Peklo bude ešte ťažšie. Pred dvoma rokmi sme v Lubeníku boli absolútne tretí, v minulom nás zradila technika. Dúfam, že tento rok bude pre nás zase úspešný a naše plány sa podarí naplniť," vysvetlil Mário Csente.

Tibor Szabosi;h7p0665.jpg

Subaru Komárno Rally Team si zároveň dovoľuje pozvať všetkých kamarátov a známych, ale aj všetkých priaznivcov motoristického športu a rally zvlášť, na podujatie L Racing VI. Rally Lubeník, ktoré sa bude konať počas nadchádzajúceho piatku a soboty (27.-28.6.2014). Miestom konania je samozrejme obec Lubeník a jeho blízke okolie.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri