Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Komárno chce na Rally Košice ešte poriadne zabojovať

Thursday, 05. 09. 2013 - 09:30, Miroslav Majláth   

Subaru Komárno chce na Rally Košice ešte poriadne zabojovať

Komárňan Mário Csente so spolujazdcom Petrom Těšínskym, ktorí spoločne reprezentujú Subaru Komárno sú pripravení v rámci 39. Rally Košice ešte bojovať o druhé miesto v rámci triedy 3, kde bojujú spoločne s vozidlom Subaru Impreza WRX STi.

Jozef Pisch;1t1u2016-5.jpg

„Samozrejme, do Košíc ideme s cieľom ešte poriadne bojovať. Naše Subaru po poruche v Lubeníku dostalo nový diferenciál, ale aj utrhnutý nárazník, je poriadne odskúšané. Navyše nás ešte pred samotnou súťažou čaká krátky test, pri ktorom chceme ešte raz overiť funkčnosť všetkých agregátov a nastaviť podvozok na košické rýchlostky. Čo sa týka našich možností, tie sú stále živé, pričom teoreticky by sme mohli byť ešte aj majstrami v triede. To by sme ale museli minimálne jeden deň vyhrať a druhý deň byť najhoršie na druhom mieste v triede. Pri skúsenostiach Pepu Semeráda sa však zameriame „iba" na súboj o druhé miesto kde budeme bojovať s Vlastom Majerčákom. Dúfam, že auto, ale aj my dvaja s Petrom budeme fungovať najlepšie ako vieme a podarí sa nám tento cieľ splniť. Či sa nám to podarí alebo nie, to ešte nevieme, napriek tomu by som rád poďakoval všetkým partnerom nášho tímu Subaru Komárno," opísal prípravy, ale aj ciele Mário Csente.

Jozef Pisch;1t1u0747-7.jpg

Posledné podujatie zaradené do tohtoročného slovenského šampionátu v rally odštartuje už počas nadchádzajúcej soboty a nedele. Posádky v rámci 39. Rally Košice čaká zdolanie takmer stopäťdesiat ostrých, čiže súťažných kilometrov, ktoré sú rozdelené do deviatky rýchlostných skúšok. Či sa podarilo posádke Subaru Komárno splniť ich cieľ vás budeme informovať po podujatí.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri