Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Styllex motorsport pripravený na svetovú Rallye de France Alsace 2013

Thursday, 03. 10. 2013 - 17:12, Zdenka Frývaldská   

Styllex motorsport pripravený na svetovú Rallye de France Alsace 2013

Úvodnou rýchlostnou skúškou Strasbourg odštartuje 3. októbra popoludni Rallye de France, predposledné podujatie Juniorských majstrovstiev sveta 2013. Na štarte nechýba samozrejme ani posádka tímu Styllex motorsport, ktorá bude s vozidlom Ford Fiesta R2 bojovať o cenné body do hodnotenia seriálu JWRC.

Vladislav Maschl;dsc-9832-2.jpg

Pre juniorov organizátori pripravili celkom 14 rýchlostných testov, medzi najnáročnejšie patrí takmer 35 km dlhá rýchlostná skúška Vosges. Technické trate dokonale preveria pripravenosť posádok i techniky a to, kto si odnesie z Francúzska tento rok najviac bodov, sa dozvieme už v sobotu večer, keďže juniori záverečnú nedeľňajšiu časť Rally de France 2013 v programe nemajú.

Vladislav Maschl;dsc-9309-1.jpg

Na trať vyrazí Martin Koči s tradičným štartovným číslom 103 a na sedadle spolujazdca tentoraz nebude sedieť Petr Starý. Nahradí ho ako už viackrát v tejto sezóne Lukáš Kostka, keďže Petrovi sa obnovilo staré zranenie ešte z čias pôsobenia v továrenskom tíme Škoda motorsport, ktoré si vyžaduje dlhodobú rekonvalescenciu. Z tohto dôvodu už Petra Starého v sezóne 2013 v kokpite súťažného auta neuvidíme... Celý tím Styllex motorsport mu aj touto cestou praje úspešné a skoré uzdravenie.

Vladislav Maschl;dsc-4418.jpg

On-line spravodajstvo a výsledky tímu Styllex motorsport z práve prebiehajúcej Rally de France môžete od štvrtka do soboty sledovať na týmových stránkach http://www.styllex.com/flash-news.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri