Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Testy

Študenti sa pohrali s Mini a ponúkajú pickup

Saturday, 26. 04. 2014 - 12:00, Ivan Václavík   

Študenti sa pohrali s Mini a ponúkajú pickup

Výsledkom kreatívnej spolupráce medzi mladými učňami a ich inštruktormi v automobilovom závode BMW v Mníchove a Dingolfingu je jedinečná vízia Mini. Študenti premenili Cooper S Paceman na dvojmiestne vozidlo s nákladným priestorom v štýle pickup. Výkonný preplňovaný motor, pohon všetkých kolies All4, upravené odpruženie a mnoho ďalších funkcií, ktoré sú k dispozícii, tvoria všestranný automobil pripravený na čokoľvek.

mini-paceman-s580g.jpg

Názov modelu je Mini Paceman Adventure. Táto najnovšia tvorivá vízia pre značku Mini ukazuje úroveň talentu mladých učňov v BMW Group. Paceman Adventure spája hnací agregát Mini Cooper S Paceman All4 s výkonom 135 kW/184 k s inovatívnym dvojmiestnym konceptom pick-upu.

mini-paceman-s574g.jpg

Priestor  cestujúcich končí za prednými sedadlami. Tu sa začína priestranný batožinový priestor na umiestnenie nákladu, nástrojov a prídavných zariadení. Okrem toho pevný nosič umožňuje umiestniť náhradné koleso na strechu. Navrhnutý automobil Mini Paceman Adventure by bol vhodný na jazdu po šotolinových cestách, blate alebo púštnych chodníkoch.

mini-paceman-s579g.jpg

Pick-up má typicky krátke previsy, upravený podvozok s predĺženou svetlou výškou a podstatne vyššiu prednú a zadnú úroveň na brodenie. Nasávanie vzduchu v štýle „šnorchel na streche" dovoľuje Pacemanu Adventure aj náročnejšie brodenie rieky.

mini-paceman-s578g.jpg

Prídavné svetlomety namontované na strešnom nosiči optimalizujú viditeľnosť v noci. Špeciálne široké off-road pneumatiky s hlbokými behúňom zaručujú perfektnú trakciu. Mini Paceman Adventure má lak karosérie v exkluzívnej Jungle zelenej metalíze. Je to unikát a vraj sa neplánuje jeho sériová výroba.

mini-paceman-s572g.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri