Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štofi Rosina štartuje na Slovakia Ringu

Friday, 19. 08. 2016 - 15:08, Martin Trenkler   

Štofi Rosina štartuje na Slovakia Ringu

Automobilový pretekár Štefan Rosina ml. odštartuje tento víkend na našom najväčšom národnom motoristickom podujatí - Veľkej cene SR pretekoch cestných automobilov na okruhu Slovakia Ring. Bude to zároveň Štofiho tohtoročná premiéra na domácej pôde.

Štofiho pretekársky program na Slovakia Ringu predstavuje štart v dvoje šprintových pretekoch najsilnejšej kategórie kapotovaných vozidiel. Rakúsky tím Grasser, s ktorým Púchovčan preteká v prestížnom Blancpain GT Series, priniesol k nám jeho zelené Lamborghini Huracán GT3.

Martin Trenkler;mg-1466-6.jpg

Okrem toho však Rosina odštartuje tiež v trojhodinových vytrvalostných pretekoch, ktoré začínajú v sobotu večer o 19:00 a končia pod umelým osvetlením. Jazdecké povinnosti tam bude zdieľať s Mirom Konôpkom z tímu ARC Bratislava, ktorý do týchto pretekov postavil rovnako Lamborghini Huracán GT3.

Martin Trenkler;mg-2516.jpg

Štefan Rosina ml.: "Teším sa, že sa opäť ukážem na domácej pôde na Slovakia Ringu. Veľká cena SR je naším najtradičnejším podujatím a štart medzi najsilnejšími strojmi s Lamborghini bude zábavný. Rovnako tak aj vytrvalostná trojhodinovka, kde sa za volantom budem striedať s Mirom Konôpkom. Šprinty teda absolvujem na Lamborghini z dielne tímu Grasser a vytrvalosť tiež na Huracáne GT3 - no z dielne ARC Bratislava. Ostáva len dúfať, že technika aj šťastie budú stáť na našej strane."

Rosinu po týchto pretekoch čaká hneď ďalší víkend Blancpain GT Series Sprint Cup, tentokrát na neďalekom Hungaroringu.

Martin Trenkler;mg-3978-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri