Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štefan Rosina v populárnom Blancpain Endurance Series

Sunday, 14. 10. 2012 - 13:09, Daniel Mandzi   

Štefan Rosina v populárnom Blancpain Endurance Series

Slovenský automobilový pretekár Štefan Rosina štartuje už túto nedeľu na španielskom okruhu Navarra v populárnom seriáli vytrvalostných pretekov Blancpain Endurance Series. V tíme Reiter sa za volantom Lamborghini Gallardo LP600 strieda s Petrom Koxom a Josom Mentenom.

SRO;25-03h.jpg

V sobotňajších voľných tréningoch dosiahli dokonca najlepší čas a v predkvalifikácii skončili na slušnom 12. mieste, z celkovo 41 posádok. Štefan Rosina: „Som rád, že som priletel do Navarry už o dva dni skôr. Pôvodne som mal prísť až v nedeľu, nakoľko máme cez týždeň naplánované vývojové testy so Chevrolet Camaro. Včera ráno mi zazvonil telefón, aby som prišiel rovno pretekať, keďže im vypadol stály jazdec. Je vidno, že v tíme vládne spokojnosť po dvoch „bedniach" v Majstrovstvách sveta FIA GT1. Blancpain Endurance Series je kvalitný šampionát a som rád, že ma tím Reiter pozval. Ráno sme vyhrali voľné tréningy spomedzi 41 áut. Poobede to už bolo o niečo málo horšie, ale sme blízko top 10. Skúsili sme prestaviť auto a netrafili sme úplne správny set-up. Takže v nedeľu to budeme musieť trošku risknúť. Takisto je tu veľká jazdecká konkurencia, od ktorej sa dá vždy niečo naučiť. Uvidíme zajtra, dúfam, že budeme úspešne reprezentovať značku Lamborghini."

SRO;rosina-01.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri