Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

SRP v Prešove vyhrali Plichtovci

Sunday, 30. 04. 2017 - 01:17, Ľuboš Kašický   

SRP v Prešove vyhrali Plichtovci

Víťazmi druhého podniku Slovenského Rally Pohára (SRP) sa stala prešovská posádka Igor a Rado Plichtovci na vozidle Citroen Saxo. Druhí, rovnako ako v Rožňave, došli Roland Pecúch s Viktóriou Dudášovou (VAZ 2107) a tentoraz tretí došli víťazi z Rožňavy, Tomáš Polovka a Daniel Turcsanyi na Seate Ibiza.

 

srp-win-1.jpg

Prešovská posádka využila znalosť domácej trate a vo svojej druhej sezóne v Slovenskom Rally Pohári sa zaslúžene radovala z víťazstva. „Trať bola náročná," priznal Igor Plichta. „Nečakali sme, že na trati bude až toľko naťahaného blata. Bolo to šmykľavé a zradné, no nejako sme sa s tým popasovali. Napriek tomu, že sme domáci, sme Cemjatu príliš nepoznali, lebo tam sa autom jazdiť nedá. Pozreli sme si ju iba na videu. Žipov sme však poznali, lebo tadiaľ často jazdíme. Akurát ten Hrabkov bol dosť rozbitý, čo bolo nepríjemné. Ale inak to bolo dobré. Sme spokojní a tešíme sa z víťazstva."

Tretia súťaž sezóny SRP 2017 pokračuje súbežne s Majstrovstvami Slovenska v rely, ktoré sú na programe 27.mája v Poprade.

Neoficiálne výsledky SRP 23.Rally Prešov 2017

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri