Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Srnka mieri do Lotyšska

Wednesday, 08. 05. 2013 - 10:30, T. Szabosi   

Srnka mieri do Lotyšska

Solídne a vyrovnané výkony, ako aj zisk majstrovského titulu medzi veľkými eNkami či po novom v triede 3, nezostali nepovšimnuté a dostali sa aj za hranice našej krajiny. Zrejme aj to zavážilo, že na stôl CMM media sport sa v minulých dňoch dostala pozvánka z pobaltského regiónu, presnejšie z Lotyšska. Len niekoľko dní po skončení prešovskej rely naberá kurz Lotyšsko posádka košického CMM media sport teamu Tomáš Ondrej - Adam Gomori, ktorá sa zúčastní šotolinovej súťaže v okolí mesta Talsi.

Martin Trenkler;mg-6375.jpg

Lotyšská Rally Talsi (18. - 19. máj 2013) má aj prívlastok „Rally of Champions" a za niekoľko málo ročníkov sa stala v Lotyšsku prestížnou súťažou. Každoročne sa organizátori snažia pritiahnuť do štartového poľa majstrov krajín, či víťazov tried z viacerých európskych destinácií. Inak tomu nie je ani teraz, keď do Talsi smeruje viacero dobrých jazdcov. 

Tibor Szabosi;ibs5820.jpg

„Pozvánku, ktorú sme dostali od organizátorov meilom, sme nejako prehliadli, avšak po telefonáte s riaditeľom pretekov sme sa dohodli na našej účasti. Ponúkol nám výhodné podmienky, ktoré sa nedali odmietnuť. Je to pre más s Adamom veľká výzva ukázať sa na šotoline. Nemáme síce najlepší šotolinový podvozok, lebo u nás sa na takomto povrchu nejazdí, ale všetko potrebné mi zabezpečí Jani Paasonen," hovorí Tomáš Ondrej. Na podujatí sa zíde dobrá konkurencia, pričom medzi tých, kto môže zabojovať o putovný pohár majstrov, organizátori pasujú aj Tomáša Ondreja.

Lukasz Krzeminski;s-1.jpg

Jeho súpermi budú Estonci Ott Tanak, ktorý v rokoch 2008 a 2009 vyhral domácu rely a Rainer Aus, Litovčan Domynikas Butvilas, Rus Grigorij Tregubov. Hodno spomenúť aj šesťnásobného majstra Finska - Juha Salo. Všetci priaznivci rely sa môžu tešiť na zaujímavé súboje eNkových majstrov, ktorí sa budú snažiť zabojovať o zisk putovného Chalenge pohára majstrov. Cieľom organizátorov je, aby si mohli v rovnaký čas na rovnakom mieste a v identických podmienkach zmerať sily majstri z jednotlivých krajín.

Tibor Szabosi;ibs7977-dxo-1.jpg

„Záujem zo zahraničia ma nesmierne potešila a som rád, že sa môžem zúčastniť tejto súťaže. Veľa informácii o súťaži nemáme, no teším sa na šotolinu i na súperov. V štartovom poli by malo byť niekoľko zvučných mien jazdcov, ktorí v minulosti vyhrali skupinu N. Je to výzva a urobíme všetko, aby sme súťaž dokončili na čo najlepšom mieste," povedal T. Ondrej.

Tibor Szabosi;ibs6114-dxo.jpg 

Media servis CMM - Ecce Rallye

Tibor Szabosi;ibs8010-dxo-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri