Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Sprievodný program Dobšinský kopec 2015

Thursday, 21. 05. 2015 - 14:44, Miroslav Majláth   

Sprievodný program Dobšinský kopec 2015

Štart jediného slovenského podujatia zaradeného do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu 2015 sa blíži a organizátor poodhaľuje tohtoročný kultúrny program.


Tibor Szabosi;h7p1290-2.jpg

Preteky automobilov do vrchu zaradené do seriálu majstrovstiev Európy, Dobšinský kopec 2015 prinášajú tak, ako sa už stalo dobrou tradíciou aj pestrý sprievodný program. Ten sa uskutoční na Námestí baníkov v centre mesta Dobšiná. Program je pritom rozdelený do dvoch dní, čiže na piatok a sobotu, ako sa osvedčil už v minulom roku.

Jozef Pisch;0x8c8964.jpg

Čo sa týka samotného programu, organizačný výbor sa snažil, aby si v rámci neho našiel každý tú trošku pre seba. Navyše sa každým rokom darí program vylepšovať, o čom hovoria aj ohlasy divákov, ale aj jazdcov, ktorí sa ho sami radi zúčastňujú.

img-6843.jpg

V piatok bude otvárať Racing party, dá sa povedať domáci DJ PEET LOVE. Po ňom nasleduje koncert známej kapely HEX. Po koncerte tejto obľúbenej kapely poteší organizátor všetkých priaznivcov slovenského rappu. Po predskokanoch NERIEŠ, bude nasledovať v rámci večerného programu vystúpenie STRAPO & DJ SPINHANDZ, ktorý zároveň uzavrú piatkový program.

8h1a1301.jpg

Sobotňajšiu party & dance show odštartuje domáci DJ ERIK & CHIO a po nich sa na pódiu predstaví známy rapper RAKBY, ktorý svojim koncertom a tanečnicami LADYLICIOUS nabudia atmosféru pre slovenskú popovu hviezdu DARU ROLINS. Po oba dni bude program popretkávaný drobnými súťažami, v rámci ktorých budú môcť diváci vyhrať množstvo hodnotných cien (napr. knihu Dobšinský kopec, vstupenky na preteky, alebo na program nasledujúceho dňa, či dokonca vyhliadkový let vrtuľníkom).

dara.jpg

Vstupné na celovečerný program od 19:00 hod do 1:00 hod. je 8 € v piatok a rovnakú sumu zaplatia diváci aj na sobotný program, ktorý bude v rovnakom čase ako piatkový. Tento systém sa ukázal organizátorom ako dobre nastavený, pričom aj samotní diváci si ho veľmi pochvaľovali. Majú tak možnosť vybrať si možnosť, či chcú sledovať aj preteky, alebo sa chcú zúčastniť iba kultúrneho programu na námestí, alebo majú záujem iba o konkrétny deň. Novinkou je možnosť zakúpiť si v piatok vstupenku, ktorá bude platiť kompletne na všetko, čiže preteky, ale aj kultúrny program, pričom cena takejto vstupenky je 20 €.

Jozef Pisch;co8c5224-8.jpg

Dobšinský kopec 2015 odštartuje v dňoch 17. -19.7.2015, pričom organizačný výbor je presvedčení, že počasie bude všetkým prítomným priať a mne osobne ostáva iba popriať všetkým skvelé a nezabudnuteľné zážitky na Dobšinskom kopci 2015.

za organizačný výbor
Ján Slovák

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri