Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Sprievodný program Dobšinského kopca 2014

Thursday, 03. 07. 2014 - 15:29, Miroslav Majláth   

Sprievodný program Dobšinského kopca 2014

Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu - Dobšinský kopec 2014 prinášajú tak, ako sa už v minulosti stalo tradíciou, aj pestrý sprievodný program, ktorý sa uskutoční na Námestí baníkov v centre mesta Dobšiná.


Tibor Szabosi;gh7p3361.jpg

Sprievodný program v rámci podujatia Dobšinský kopec 2014 bude rovnako ako v minulosti rozdelený do dvoch dní, čiže na piatok a sobotu. Celovečerný program bude po oba dva dni v čase od 19:00 - 02:00 hod., pričom vstupné je rovnako po oba dva dni rovnaké - 8 €. Rozdelenie sprievodného programu do dvoch dní sa ukázal ako obľúbený, pričom diváci si majú možnosť vybrať, či budú sledovať iba cez deň preteky, alebo majú záujem aj o večernú zábavu. Navyše si majú možnosť vybrať v rámci zábavy konkrétny deň a konkrétnu udalosť.

plagat-3.jpg

Čo sa týka samotného programu, organizátor sa aj v tomto roku snažil voliť program Dobšinského kopca 2014 tak, aby si každý divák našiel niečo pre seba. Sme presvedčení, že každým rokom organizátor dvíha úroveň sprievodných akcií.

Tibor Szabosi;67c2988.jpg

V piatok bude otvárať Racing party veľmi známi a obľúbený DJ EKG. Po jeho vystúpení bude nasledovať koncert nie menej známej, navyše v súčasnosti jednej z najhranejších kapiel PETER BIČ PROJECT. Po ich vystúpení príde na rad MAJK SPIRIT a jeho zostava H16. Záverečnou After party nás bude sprevádzať DJ DURO FM, ktorý zároveň v sobotu otvorí Rock Racing party. V rámci tohto večera na pódiu privítame najskôr skupinu TRISTANA, ktorá svojim koncertom nabudí atmosféru pre slovenskú rockovú legendu TUBLATANKA. Záverečná After party bude patriť známemu DJ LIESKOVSKÉMU. Po oba dni bude program pretkaný drobnými súťažami, v rámci ktorých budú mať prítomní diváci možnosť vyhrať hodnotné ceny, medzi ktorými nebude chýbať let vrtuľníkom, kniha Dobšinský kopec 1973 - 2013, vstupenky na preteky, alebo na sprievodný program nasledujúceho dňa.

dk-reklamni-partneri-2014-w.jpg

Sme presvedčený, že počasie nám a všetkým divákom bude priať a ostáva mi len popriať všetkým skvelé zážitky s tohto nášho podujatia. Nezabudnite navštíviť Dobšinú v dňoch 18. - 20.7.2014 a na vlastnej koži zažiť nielen Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu, ale aj hodnotný sprievodný program Dobšinského kopca 2014.

Za organizačný výbor J.Slovák

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri