Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Spoločnosť Honda Motor Europe má nového prezidenta

Wednesday, 26. 02. 2014 - 07:59, Zdenka Frývaldská   

Spoločnosť Honda Motor Europe má nového prezidenta

Od 1. apríla 2014 sa prevádzkovým riaditeľom spoločnosti Honda Motor Co., Ltd., COO pre oblastné prevádzky (európsky región) a prezidentom spoločnosti Honda Motor Europe Ltd stane Tošiaki Mikošiba. Nahradí tak Manabua Nišimaeho, ktorý po troch rokoch pôsobenia na tejto pozícii prevezme novú funkciu v Japonsku ako prevádzkový riaditeľ spoločnosti Honda Motor Co., Ltd.

Toto menovanie prichádza v čase, keď sa spoločnosť Honda pripravuje na rozšírenie svojho sortimentu motorových strojov a motocyklov, a tiež na uvedenie štyroch významných automobilových noviniek v tomto regióne v priebehu roku 2015.

toshiaki-mikoshiba.jpg

Na pozíciách troch senior viceprezidentov spoločnosti Honda Motor Europe ostávajú Ian Howells, Philip Ross a Kódži Arai, ktorí budú Tošiakimu Mikošibovi poskytovať podporu pri prechode do novej funkcie.

Tošiaki Mikošiba, ktorý v spoločnosti Honda začal pracovať v roku 1980, pôsobil na mnohých vedúcich pozíciách v automobilovom priemysle a v oblasti predaja. V apríli 2008 bol povýšený do funkcie výkonného viceprezidenta a riaditeľa spoločnosti Honda Motor Europe Ltd, neskôr sa stal prezidentom spoločnosti Honda Russia a naposledy, v roku 2011, bol menovaný do funkcie prezidenta spoločnosti Guangqi Honda Automobile Co., Ltd.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri