Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Špičkový záver sezóny v podaní Martina Juhása

Thursday, 28. 09. 2017 - 10:06, Public relations   

Špičkový záver sezóny v podaní Martina Juhása

Podujatie Enipro Met-Kov Oždianske serpentíny 2017 v tomto roku uzavrelo slovenskú kopciarsku sezónu. Samozrejme pri tomto nesmel chýbať ani Martin Juhás a jeho čierne BMW M3.

Tibor Szabosi;c30i0089-6.jpg

Martin na každých pretekoch pozerá na oblohu a sleduje počasie viac ako všetci jeho súperi. Dôvod je jednoduchý, jeho čiernemu BMW M3 voda na trati absolútne nesedí. Inak tomu nebolo ani v Ožďanoch, počas posledného kopciarskeho víkendu. Napriek tomu, že v sobotu bola trať viac mokrá ako suchá, Martin podal výborný výkon a domov si odviezol tretie miesto v skupine E1, ale aj víťazstvo v triede E1 nad dva litre s jednou poháňanou nápravou. V nedeľu dosiahol na ešte vyššie méty a z pretekov odchádzal nielen s víťazstvom v triede, ale aj druhým miestom v skupine a tretím miestom absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i1010-11.jpg

„Neveril som, že by sa mi podarilo v sobotu zajazdiť taký dobrý čas. V prvej súťažnej jazde ešte pršalo, napriek tomu to nebolo zlé, v druhej trať obschla a mne sa podarilo poriadne zatiahnuť. V nedeľu na suchu to bolo rovnako veľmi dobré, ale pravdu povediac vôbec som nepočítal s tým, že by som mohol dojazdiť na treťom mieste absolútneho poradia. Veď za mnou ostalo naozaj veľa podstatne silnejších vozidiel navyše disponujúcich pohonom všetkých štyroch kolies. Bol to jednoducho nádherný záver veľmi vydarenej sezóny. Počas nej som zvádzal dokonalé, nesmierne tesné súboje s Jarom Dubóczim. V tomto prípade sa mi podarilo mať navrch, uvidíme čo bude v tej nasledujúcej. Už teraz sa na ňu teším," opísal svoje pocity Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i2038-12.jpg

Napriek ukončenej sezóne pretekov automobilov do vrchu Martin Juhás ešte pretekársku kombinézu neodkladá na zimný spánok. Jeho verní diváci by ho ešte mali mať možnosť sledovať priamo v akcii v rámci posledného slovenského automobilového podujatia, ktorým bude už tradične Auto Show na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;c30i0670-10.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri