Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sophidea s Richardom Gondom sa predstavia na Slovakia Ringu

Friday, 19. 11. 2010 - 10:07, Tereza Talajová   

Sophidea s Richardom Gondom sa predstavia na Slovakia Ringu

Podujatie Auto Show Slovakia Ring odštartuje už nadchádzajúcu sobotu na jedinom slovenskom pretekárskom okruhu. Medzi okruhovými jazdcami sa predstaví aj Richard Gonda s formulou Renault.

 

Copyright free;2010necosch40-8.jpg

Richard Gonda v tohtoročnej sezóne motoristického športu debutoval v rámci seriálu Carpathian Cup, jazdiaci sa v rámci pretekov série North European Cup s dvojlitrovou formulou Renault. Výsledkom prvej sezóny bola nielen strieborná priečka v rámci seriálu Carpathian Cup, ale hlavne zisk potrebných skúseností s vozidlom. Napriek veľa najazdeným kilometrom sa mal možnosť Richard slovenským divákom predstaviť iba jediný krát, v rámci Ceny Slovenska a tak prijal možnosť predstaviť sa im aj po druhýkrát v rámci podujatia pod názvom Auto Show Slovakia Ring. „Som rád, že organizátor umožnil štartovať na podujatí aj formulovým vozidlám. Sme však medzi prihlásenými iba dvaja, takže to bude iba akási exhibícia pred vyhlásením výsledkov. Verím však, že sa nám podarí divákov dobre zabaviť," povedal pred podujatím Richard Gonda.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri