Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solbergovi má v Japonsku pomôcť absolvovaný test

Wednesday, 08. 09. 2010 - 23:02, Katarína Ďurecová   

Solbergovi má v Japonsku pomôcť absolvovaný test

Vďaka tomu, že Petter Solbeg nie je jazdec továrneho tímu ale súkromník, má možnosť na mimoeurópskych rally testovať, čo majú továrne tímy zakázané a práve test pred japonskou rally by mu mohol veľmi pomôcť.

„V Japonsku sú špecifické rýchlostné skúšky a povrch rýchlostných skúšok. Cesty sú úzke s jemnou šotolinou, ale dlhé rovinky robia túto rally veľmi rýchlou. Japonská rally je jedna z mojich najobľúbenejších - atmosféra je jedinečná a skutočne oceňujem podporu, ktorú tu máme od japonských fanúšikov. V pondelok sme mali malý test a z auta aj z rally mám dobrý pocit a už sa nemôžem dočkať štartu", vyjadril sa Solberg.

Copyright free;081102_003.jpg

Na tému testov sa vyjadril aj jeden mechanik továrneho Citroenu: „Na rally začneme s nastavením z Fínska. Na rozdiel od Pettera nemáme možnosť testu, takže na shakedowne už spravíme iba menšiu kontrolu nastavenia."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri