Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Sneh zastavil Loeba s Elenom

Wednesday, 01. 12. 2010 - 17:11, Ivan Václavík   

Sneh zastavil Loeba s Elenom

Majstri sveta v rely Sébastien Loeb a Daniel Elena si pripísali na svoj účet už siedmy titul majstra sveta v rade za sebou a taktiež výrazne prispeli k zisku 6. majstrovského titulu pre značku Citroën.

 

Willy Weyens;loeb-25.jpg

Dovedna sú držiteľmi 62 víťazstiev v seriáli WRC a 1. december 2010 mal byť významným dňom pre Citroën na Slovensku, pretože po prvýkrát v histórii k nám mal zavítať výnimočný pretekársky tím, ktorý výrazne prispel k zviditeľneniu tejto francúzskej značky.

Radek Vojtěchovský;img-6188-2.jpg

Aj sme sa tešili na tlačovú konferenciu so Sébastienom Loebom a Danielom Elenom, ktorú organizátori plánovali ako súčasť programu v súvislosti s ich návštevou fabriky PSA Peugeot Citroën v Trnave, v ktorej sa vyrába Citroën C3 Picasso.

Willy Weyens;loeb-26.jpg

Súčasťou programu mala byť aj road show na Citroëne C4 WRC. Víťazstvom vo Veľkej Británii si Loeb s týmto autom pripísal 36. víťazstvo z 56 rely, na ktorých štartoval.

Willy Weyens;sordo-30.jpg

No napokon bolo všetko inak - smelé plány prekazilo sneženie na letisku v Ženeve. Kvôli nepriaznivému počasiu a silným snehovým zrážkam vo Švajčiarsku nemohol tím Citroënu odletieť. Na letisku v Ženeve nepriaznivé počasie narušilo letový poriadok a samotné letisko museli čiastočne uzavrieť.

geneva-airport-snowg.jpg

Loeb s Elenom budú od sezóny 2011 jazdiť v seriáli WRC so Citroënom DS3 WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri