Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Smutná SHOW pre Kamiro Racing Team

Tuesday, 26. 11. 2019 - 11:01, Public relations   

Smutná SHOW pre Kamiro Racing Team

Kamiro Racing Team spoločne so súťažnou posádkou Karel Trněný – Václav Pritzl sa v rámci 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 nedostal ani na štart úvodnej rýchlostnej skúšky.

 

20191121-091625.jpg

Po štvrtkovom administratívnom a technickom preberaní, ale aj povození partnerov Kamiro Racing Teamu, opustilo šťastie súťažnú posádku Karel Trněný – Václav Pritzl pri štarte do prvej rýchlostnej skúšky a z motora súťažnej Škody Fabia WRC sa ozvali divné zvuky.

asfr4522.jpg

„Dnes ráno, keď som naštartoval Škodu Fabia WRC sa z motora ozvali nejaké divné zvuky. Napriek tomu sme sa s Václavom ustrojili a išli na štart. Pritom sa však začali tie nepríjemné zvuky ozývať stále hlasnejšie, tak sme museli auto odstaviť. Myslím, že niečo bude s kľukou a to znamená, že celý motor budeme musieť repasovať. Mrzí ma to, ale aspoň sme povozili vo štvrtok partnerov tímu, ktorým sme sa aspoň touto formou snažili poďakovať za podporu v práve ukončenej sezóne,“ vysvetlil Karel Trněný.

20191121-091634.jpg

Kamiro Racing Team sa v tohtoročnej sezóne predstaví ešte na jednom rally podujatí. Tým bude Pražský Rallysprint. O tom, s akou technikou a akou posádkou vás všetkých budeme informovať.

Miro Majláth

asfr4457.jpg

kamiro-partner-2019.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri