Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

„Sľuby sa majú dodržiavať" - Julo Konček

Tuesday, 15. 07. 2014 - 20:42, Public relations   

„Sľuby sa majú dodržiavať

Keď pred rokom krstil Julo novú knižnú publikáciu o 30 ročníkoch Dobšinského kopca DOBŠINSKÝ KOPEC - prisľúbil domácim organizátorom, že v roku 2014 spestrí svojou účasťou aj on štartové pole. A keďže Julo je stará škola svoj sľub sa rozhodol dodržať a ukáže sa na svojom rodnom a zároveň domácom kopci tento víkend v rámci podujatia Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu.


„Pri pohľade do štartovej listiny je aj mne aj všetkým zainteresovaným jasné, že ohrozovať absolútne poradie s mojou Vectričkou rozhodne nemôžem a úspechom bude skončiť v prvej polovici štartového poľa. Svoju účast musím brať športovo. Mne nejde o body ani o poháre a podstatné bude doviezť v pohode autíčko do cieľa, keďže ma v auguste čakajú 2 okruhové víkendy. Auto je predsa len okruhové, takže nejaký výrazný výsledok neočakávam. Jedno je ale sté, určite by som chcel zlepšiť svoj posledný čas dosiahnutý s týmto autom na trati Dobšinského kopca - predsa len človek musí mať aj nejaký cieľ", usmial sa Julo Konček.

JUKO & Company Racing Scuderia

Tibor Szabosi;gh7p2459.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri