Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Slovakia Ring v kalendári Blancpain Sprint Series

Friday, 22. 11. 2013 - 14:19, Martin Trenkler   

Slovakia Ring v kalendári Blancpain Sprint Series

Prvý slovenský profesionálny pretekársky okruh Slovakia Ring bude aj v roku 2014 súčasťou prestížnych medzinárodných seriálov. Po ohlásení predbežného kalendára Majstrovstiev sveta WTCC, ktoré sa na Slovensku zastavia 11. mája, pribudlo opäť jedno z najprestížnejších podujatí GT kategórie: známy seriál FIA GT Series sa na konci augusta 2014 prestaví aj slovenským fanúšikom motoristického športu pod názvom Blancpain Sprint.

Ivan Olle;mg-0186-4.jpg

Po fenomenálnom úspechu vytrvalostných pretekov Blancpain Endurance Series tak promotér Stéphane Ratel spoločne s hlavným partnerom - výrobcom švajčiarskych hodiniek Blancpain, dávajú možnosť najtalentovanejším jazdcom sveta štartovať na svetoznámych okruhoch aj v šprintových hodinových pretekoch. Počas každého víkendu sa pôjdu dva hodinové šprinty dvojčlenných posádok, pričom každý víkend sa pre najlepších rozdelia prémie vo výške 100 tisíc eur (pre finálové preteky v Baku bude pripravených 160 tisíc eur).

Ivan Olle;mg-0901-2.jpg

Slovakia Ring, na ktorom sa FIA GT Series išlo aj v tomto roku a v sezóne 2012 privítal dokonca dvakrát Majstrovstvá sveta FIA GT1, sa opäť dostal medzi smotánku európskych tratí. Blancpain Sprint bude súčasťou víkendu Veľkej ceny Slovenskej republiky pretekov cestných automobilov na okruhu počas víkendu 22. až 24. augusta 2014.

Jozef Pisch;1t1u6369-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri