Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Slovakia Ring prináša WTCC na bratislavský Autosalón

Wednesday, 18. 04. 2012 - 14:54, Daniel Mandzi   

Slovakia Ring prináša WTCC na bratislavský Autosalón

V dňoch 17. - 22. apríla 2012 privíta bratislavská Incheba priaznivcov motoršportu z celého Slovenska na obľúbenom Autosalóne. Svoje miesto tu bude mať aj výstava Slovakia Ring, ktorá ako jediná predstaví WTCC - Majstrovstvá sveta cestovných automobilov. Pre médiá aj návštevníkov budú okrem aktivít v hale D k dispozícii aj simulátory šmyku v exteriéri pod záštitou Driving Academy.

Martin Trenkler;mg-2798-1.jpg

Autogramiáda Maťa Homolu

Priamo v hale D sa bude fanúšikom venovať Maťo Homola, jediný zástupca Slovenska v európskych pretekoch ETCC (European Touring Car Championship), ktoré sa pôjdu v rámci WTCC víkendu (28. - 29. 4. 2012). Autogramiáda bude v stánku Slovakia Ring v sobotu o 11:00 a 16:00 a v nedeľu o 11:00 a 14:30.

Automobily

Najväčším lákadlom Autosalónu sú jednoznačne rýchle a silné autá. Slovakia Ring prinesie svoje aktuálne tromfy, ktoré inde nenájdete, konkrétne BMW 320si E90 WTCC (na ktorom odjazdí preteky ETCC aj náš Maťo Homola), K1 Attack a KTM X BOW.

Martin Trenkler;mg-2762.jpg

Súťaž pre návštevníkov

Kto prinesie na Autosalón ľubovoľné 4 vstupenky na WTCC a vyplní súťažný kupón, bude zaradený do žrebovania o MINI na týždeň. Výhercu vyžrebujeme priamo v stánku Slovakia Ring v nedeľu, 22. 4. 2012 o 14:00. Lístky bude možné zakúpiť si aj priamo v našom stánku počas Autosalónu!

Dostupné materiály

V našom stánku v hale D budú po celý čas k dispozícii materiály týkajúce sa prestížnych plánovaných podujatí na Slovakia Ringu. Dozviete sa tu všetky detaily o pretekoch FIA WTCC (World Touring Car Championship) či Veľká cena SR preteky cestných motocyklov na okruhu (ako súčasť Alpe Adria Championship). Poskytneme vám čerstvé info aj o historicky prvom Motozraze na Slovakia Ringu, ktorý sa uskutoční už o necelý týždeň (21. 4. 2012).

Darčekové poukážky

Priamo na Autosalóne vám zodpovieme všetky vaše otázky týkajúce sa nielen fungovania okruhu, ale aj druhov darčekových poukážok, ktoré bude možné priamo v stánku aj zakúpiť.

WTCC;monteiro-esp-33.jpg

Simulátor šmyku

Vonku v ohradenej zóne budú mať návštevníci možnosť vyskúšať si, aké je to zažiť reálny šmyk. Vďaka simulátoru šmyku si otestujú svoje reakcie v krízových situáciách a preveria reflexy. O zábavu tak bude postarané.

Viac o okruhu Slovakia Ring, škole šmyku Driving Academy a Hoteli Ring***

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom. Viac informácií nájdete na stránke www.slovakiaring.sk.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri