Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Slovakia Ring lámal rekordy!

Monday, 30. 04. 2012 - 19:41, Daniel Mandzi   

Slovakia Ring lámal rekordy!

Návštevnosť Majstrovstiev sveta cestovných automobilov WTCC na Slovakia Ringu presiahla 41-tisíc divákov! Počet fanúšikov na slovenskom okruhu dokonca prevýšil návštevnosť niektorých podujatí pretekov Formuly 1. K tomu priamy televízny prenos sledovali milióny ľudí po celom svete. „Sme nadšení, že si k nám cestu našiel tak nečakane vysoký počet divákov. Potvrdzuje to, že aj Slováci majú o motoršport veľký záujem. Slovakia Ring navyše skvelými pretekmi pomohol predstaviť našu krajinu svetu. Ceníme si obrovský záujem ľudí a už v tejto chvíli hľadáme spôsoby, ako divákom vyjsť ešte viac v ústrety," uviedol výkonný riaditeľ okruhu Tomáš Vranka.

Tibor Szabosi;co8c5090-5.jpg

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.

Tibor Szabosi;co8c5640-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri